2777
2789
عنوان

لاغری فوررررررری

295 بازدید | 9 پست

برای ازبین بردن فوری چربی شکم وپهلو:

یک بسته جعفری رو پاک کنید

و خوب بشورید  و کمی خورد کنید و بریزید تو مخلوط کن بهش یک لیوان آب و یک قاشق آبلیمو اضافه کنید

خوب بذارید باهم میکس بشه بعدش تو یک لیوان بریزید بعد لیوانو خالی کنین تو چاه و بريد ورزش كنيد

با اين مسخره بازیا لاغر نميشيد

فقططط ورزش کنین ورزش

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

👌😂

ایرای ها همیشه دنبال اینن چی بخورن لاغر بشن 😂

ولی در اصل باید نخوری تا لاغر بشی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
👌😂 ایرای ها همیشه دنبال اینن چی بخورن لاغر بشن 😂 ولی در اصل باید نخوری تا لاغر بشی  

من که لاغریمو مدیووون خودتم عزیززززرم نه تنها این معجونا واسم جواب نداد بلکه هیچ دکتری هم به دردم نخورد فقطططط بامداد و عشقهههههه عااااشقتم کل سایتم میدونن😘😘😘توهمه تاپیکای لاغری فقط اسم خودتو آوردم

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
من که لاغریمو مدیووون خودتم عزیززززرم نه تنها این معجونا واسم جواب نداد بلکه هیچ دکتری هم به دردم نخ ...

ای جووونم خوشگلم 

ممنون از لطفت مهربونم 😘😘❤️❤️

خودت با اراده ای عزیزم 👌

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

سلام بچه ها من خودم 25 كيلو لاغر كردم از فروردين 89 بودم شدم 64 تجربه شخصي من اين بود كه براي رژيم نياز جدي به دكتر و باشگاه هاي خاص نيس و اولين حرف اراده هست و پشتكار 

و اين كه رژيم هاي لاغري گروهي فوق العاده ج ميده من خودم تو يه گروه لاغر كردم كه همه ام خانوم بودن 

بچه ها این لینگ یه گروه لاغریه خیلی فعال و پر انرژیه . اگه نیاز دارید وزن کم کنید اما تو نیمه ی راه خسته میشید به بچه هاش بپیوندید https://t.me/joinchat/EBhNOE9VA8UwQDWUhyVGJA
یک روز به تمام آرزو هایم میرسم.من به امید ایمان دارم...