2777
2789

؟؟؟

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

در مورد یک کوری سفید که توی شهر رواج پیدا می کنه و فقط یک نفر مبتلا نمیشه

البته این داستان کلیشه ولی مفاهیم مطرح شده توش بسیار عمیق و دردناکه و جنبه استعاری داره

چه خبرتونه؟ چه خبرررتوونه؟    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد یک کوری سفید که توی شهر رواج پیدا می کنه و فقط یک نفر مبتلا نمیشه البته این داستان کلیشه ول ...

میشه بگی آخرش چی میشه؟

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

ی شهر دچار کوری میشن و راوی فقط می بینه. کسانی ک اول کور میشن وارد ی مرکز درمانی میشن بعنوان قرنطینه شدن چون همه بترتیب کور میشدن تصور این بود ک مسریه. بعد از اتفاقاتی ک تو مرکز قرنطینه میفته صحبت میکنه و اینکه چجوری نیازهای اولیه برای انسان بودن رو نمیتونن برآورده کنند و درواقع زندگی شون در معرض ورطه حیوانیت قرار میگیره. رمان قشنگیه

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍
ی شهر دچار کوری میشن و راوی فقط می بینه. کسانی ک اول کور میشن وارد ی مرکز درمانی میشن بعنوان قرنطینه ...

آخرش چی میشه؟

آخرش همه بیناییشون رو به دست میارن آخه اصلا خط اصلی داستان مهم نیست.

بله متوجهم

خارق العادست و پر از فلسفه ی ناب 

در عمق به ما ضرورت دید بینا رو متذکر میشه نه تنها دیدن خالی و بدون اندیشه 

جمله ای از بخش های انتهایی کتاب که حقیقتا ما انسانهای بدون تفکر رو توصیف میکنه : 

"من فکر می‌کنم ما کور نشده‌ایم، ما کور هستیم

کور اما بینا، کورهایی که می‌توانند ببینند، اما نمی‌بینند"

ممکن است که من منکر چیزی باشم؛ ولی لزومی نمی بینم که آن را به لجن بکشم یا حق اعتقاد به آن را از دیگران سلب کنم. (کالیگولا - آلبر کامو)
آخرش چی میشه؟

آخر زمان همه شهر بینا میشن ولی انقدر دردناک وضعیت ک این موضوع اصلا مهم نیست بیشتر به اینکه چه اتفاقاتی باعث ایجاد اون فضا شده آدم درگیر میشه 

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍
خارق العادست و پر از فلسفه ی ناب  در عمق به ما ضرورت دید بینا رو متذکر میشه نه تنها دیدن خا ...

👌👌👌

آخر زمان همه شهر بینا میشن ولی انقدر دردناک وضعیت ک این موضوع اصلا مهم نیست بیشتر به اینکه چه اتفاقا ...

آهان

به نظرم به هیچ وجه ارزش خواندن و وقت گذاشتن ندارد. کوری یه پیام دارد که به اسفناک ترین شکل ممکن آن را بیان میکند. نویسنده و مترجم محترم بایستی به حال خواننده و در نهایت تاثیر اثر بر بروی افکار خواننده حتی حین خواندن اثر احترام بگذارد که به شدیدترین شکل ممکن در این اثر به حال خواننده و افکار او حمله میشود بطوریکه از پیام اصلی دور میشود . واقعا از خواندن و وقت گذاشتن پشیمان میشوید.

به نظر من رمان عالی هست.کسی که کتابخون هست باید بتونه توصیفات چندش و ذکر جزییات بعضی صحنه ها رو هضم کنه .قرار نیست که همه کتابها گل و بلبل باشند . این کتاب به صورت واضح میگه وقتی کور شویم چه بر سر بهداشت و روابط بین فردی و غیره اتفاق می افته، البته این حواشی داستان هست و اصل داستان و درونمایه آن چیز دیگریست.ان هم کوری چشم باطن یا عقل هست نه کوری چشم سر معمولی.استعاره هست کل داستان

میشه با دلهای پاکتون یک صلوات برای مادرم بفرستین؟🌹