2777
2789
عنوان

بيايد لطفا😔 خيلي نگرانم

186 بازدید | 13 پست

بخاطر درد شديد رفتم سونو كيست دارم توي هر دو تخمدانم يكي سه سانتي يكي ديگه دو و خورده اي سانتي هر دو از نوع هموراژيك سايز يكي از تخمدان هامم بزرگ شده يك مقداري از حد طبيعي بيشترخيلي نگرانم چون ميخواستم اقدام كنم الانم درد دارم دكترم هفته بعد بهم نوبت داده حالا بنظر شما چي ميشه دكتر چي ميگه بهم؟؟ بايدعمل كنم؟؟ احتمال بارداري هست؟؟ 

اره نگران نباش

الان ناباروری دیگه وجود نداره عزیزم

امیدت به خدا باشه

فقط خدا

❤روزای سختی رو گذروندم ولی امیدم به خداست.مطمئنم بهترینا رو برام رقم میزنه.به لطف و مهربونیش ایمان دارم😊🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اصلا نگران نباش منم تخمدان هام کیست ساز بودش الان دوتا بچه دارم 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
ربطی نداره دارو میده  کیست ها از بین میره . بعدش هم مراعات کنید تا کیست نداشته باشید بهترین راه ...

مرسي از دلگرميتون عزيزم يكم آروم شدم چون هر دوتخمدانم بود و كيست خوني هست ميترسيدم

چي آره عزيزم؟؟

سوال پرسیدی احتمال بارداری هست گفتم اره عزیزم😊

حتما باردار میشی 

کیست که دیگه یه چیز عادیه

❤روزای سختی رو گذروندم ولی امیدم به خداست.مطمئنم بهترینا رو برام رقم میزنه.به لطف و مهربونیش ایمان دارم😊🌷
سوال پرسیدی احتمال باردلری هست گفتم اره عزیزم😊 حتما باردار میشی  کیست که دیگه یه چیز عادیه

مرسي از دلگرميت عزيزم چون اول فكر كردم منظورتون عمل كردنه پرسيده بودم نياز به عمل هست نگران شدم اولش

مرسي از دلگرميت عزيزم چون اول فكر كردم منظورتون عمل كردنه پرسيده بودم نياز به عمل هست نگران شدم اولش

خواهش گلم

ان شاالله به حق فاطمه الزهرا به زودی دامنت سبز میشه با یه بچه سالم و خوشگل

فقط بسپار به خدا ناامیدت نمیکنه🌷

انشاالله عزيزم مرسي از دعاي خيرتون منم بهترين هارو براتون آرزو ميكنم

ممنون گلم🌷🌹