2777
2789
عنوان

شما هم بچهاتون اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 35 پست

خوش بحالت

ی عدد گودزیلای ی سال و نیمه دارم فقط شیشه پاک کن دست میگیره صدای پیس پیس درمیاره یعنی مثلا پاشیدم بعدم بو دستمال میز عسلی هارو پاک میکنه (درواقع گند میزنه)

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوش بحالت ی عدد گودزیلای ی سال و نیمه دارم فقط شیشه پاک کن دست میگیره صدای پیس پیس درمیاره یعنی مثل ...

اع  مرمری تو هم اینجایی 😸😺

زندگی مسیر پر پیچ و خمیست که تو مجبوری با ماشین فرسوده ای از شیب ها رد شوی .
خوش بحالت ی عدد گودزیلای ی سال و نیمه دارم فقط شیشه پاک کن دست میگیره صدای پیس پیس درمیاره یعنی مثل ...

عزیززززززرم چه توقعی داری یه سالو نیمشه بچه ازش تشکرم باید بکنی😍😍😍😍

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
عزیززززززرم چه توقعی داری یه سالو نیمشه بچه ازش تشکرم باید بکنی😍😍😍😍

گردن من ازمو باریکتره دسته فسقلیشم میبوسم😍😍😍🤩

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
😍😍😍😍اررره

😍😍😍😍 دو بار بیبی چک زدم هردوش طبق راهنمایی هاتون مثبت بود یعنی حاملم 😁😁😀😀😍 

زندگی مسیر پر پیچ و خمیست که تو مجبوری با ماشین فرسوده ای از شیب ها رد شوی .
گردن من ازمو باریکتره دسته فسقلیشم میبوسم😍😍😍🤩

یاد خواهر زاده خودم افتادم همینکارو میکرد ،بمیرم براش

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
😍😍😍😍 دو بار بیبی چک زدم هردوش طبق راهنمایی هاتون مثبت بود یعنی حاملم 😁😁😀😀😍 

وایییی

مبااااااررررکههه مامان خانوممم💃💃💃💃💃💃

نی نی اولته؟

یاد خواهر زاده خودم افتادم همینکارو میکرد ،بمیرم براش

چرا مگه طوریش شده خدای نکرده

چرا مگه طوریش شده خدای نکرده

نه چیزیش نشده قربون صدقه بود فقط،میگم پیس پیس رو خالی کن توش آب خالی بریز بده دستش چون شیمیاییه ریه هاش حساسن براش مشکلی پیش نیاد خدای نکرده