2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب دکتر ببرینش 

اینجوری که نمیشه نسخه پیچید 

فعلا مسکن بخورن کیسه اب گرم بزارن

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

مادربزرگم خیلی زانو درد داشت هر دکتر ارتوپدی میرفت فایده نداشت چن وقت پیش رفت طب سنتی پشت زانوشو نمیدونم حجامت کردن یا زالو انداختن الان خیلی بهتره

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

مامان بزرگ من بخاطر کهولت سن این مشکل براش پیش اومده بود...مامانم هم براش دنبه میکوبید با خرما قاطی میکرد می بست رو پاش

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁
گرم کنید . اکه روغن شتر مرغ دارید بزنید بعدم گرم کنید حتماا با سشوار . نباید سرما بخوره

اره روشن شتر مرغ زدم . مرسی که سشوار رو گفتی الان میرم براش میزنم 

پله بالا وپایین نکنه.دست شویی فرنگی .چار زانو یا دو زانو نشینه .وقتی می شینه رو صندلی یه چیزی بزارید کف پاش که بالاتر بیاد .اگه کلسیم نمی خوره با تجویز پزشک کلسیم مصرف کنه یا قرص های غضروف ساز .