2777
2789
عنوان

نظرسنجی اسم دخملی

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به چیز خاصی نمیخوام بیاد،طبق حروف ابجد امتحان کردم،اینا اون شرایطی رو دارن که میخوام

اگه براساس ابجد انتخاب میکنی حتما با کسایی که تو این کارن مشورت کن 

در صورت تمایل برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🙏🙏

ببخشید ها.بجای رونیا من میگم رونیکا قشنگتره .

دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹

هیچکدوم  طنین   تمنا   آسمان  رزا    افرا  تبسم  رزمینا 

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را
آرتمیس قشنگه ولی من ماهور و مانلی خیلی میدوستم منتظرم دخملم بیاد تو دلم براش بزارم فعلا نمیدونم کجا ...

ان‌شاالله زود میاد

خوش اومدی عزیزدلم،ممنون که هستی،من وبابایی دیوونه‌تیم،جفتمونو گریه انداختی
آره بنظر منم رونیکا اسم زیباتره و بهتریه.اما تو اسمای انتخابی استارتر نبود

برای همین گفتم بجای رونیا .رونیکا بهتره

دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹
به چیز خاصی نمیخوام بیاد،طبق حروف ابجد امتحان کردم،اینا اون شرایطی رو دارن که میخوام

چ شرایطی

خدایااااا شکرت واسه داده ها و نداده هات.....خدایا عزیزانمو در پناه خودت حفظ کن خودت یار و یاورشون باش.یا الله
چ شرایطی

در موردشون اطلاع دارین؟

میخوایم آبی باشه بخاطر خصوصیات اخلاقی آبی و ۱۲ باشه 

در موردشون اطلاع دارین؟ میخوایم آبی باشه بخاطر خصوصیات اخلاقی آبی و ۱۲ باشه 

چ جالب

خدایااااا شکرت واسه داده ها و نداده هات.....خدایا عزیزانمو در پناه خودت حفظ کن خودت یار و یاورشون باش.یا الله
چ جالب

اونایی که واردن تو این کار میگن ۱۲ ها خوش شانس میشن،میشن اون آدمایی که شانس دنبال اوناست نه اونا دنبال شانس

به طور کلی آتشی ها تندخو وناسازگار وسلطه طلب هستن،هوایی ها دمدمی مزاج و هر روز به یه جهت هستن،خاکی ها بیشترخصوصیاتشون خوبه ولی ساده هستن وتو شرایط سخت کنترل شرایط از دستشون درمیره،آبی ها بهترن

شاید به نظرتون خرافات بیاد ولی وقتی اطرافیانتون رو متوجه بشید عنصروجودشون چیه متوجه میشید که چقدر صدق میکنه

اونایی که واردن تو این کار میگن ۱۲ ها خوش شانس میشن،میشن اون آدمایی که شانس دنبال اوناست نه اونا دنب ...

جمع حروف ابجد اسمشون 12میشه؟ آره اسم خیلی توی سرنوشت آدما مؤثره