2777
2789

موم کنز بگیر یه قاشق بریز گرم شه 

روش مصرفشو توش کفته 

فقط من بعد اینکه پارچه انداختم روش یه قالب یخ ک تو نایلون انداختمو میکشم روش تا خنک بشه ،بهتر میکنه موهارو اصلن نمیذاره بمون

خدایا همون گناهامونو ببخش که نمیذاره دعاهامون برآورده بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرامه عزیزم.

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
بار اول سخته  منم دفعه اولی که دکتر زنان رفتم دکتر به زور پامو باز کرد 🙄

دکتر زنان رفتن  

برام فوبیاس کلا 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

چند وقت پیش یه خبر خوندم یه مرده بوده خودشو شبیه زنا میکرده میرفته تو آرایشگاه های زنونه کار اپیلاسیون انجام میداده بعد یه زنه بوده خیلی بدن سفید و خوشگلی داشته مرده دیگه نتونسته جلو خودشو بگیره لو میره پلیس دستگیرش میکنه

تا حالا دقت کردین شاید باد معده روح غذاییه که میخوریم ؟!!!