2777
2789
عنوان

مامانایی که نوزاد سه تا چهار ماهه دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 35 پست
نمیدونی چه بارداری سختی داشتم،همش افکار بد میاد س اغم،خیر سرم ارشدم روانشناسی بالینیه

خب من به شما که روانشناسی خوندی چی میتونم بگم؟بروتاپیک من درموردزایمانموبخون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا،کلا انگار آدم ی چیزی رو بدونه بدتره

خدایه بچه سالم بهتون داده حالا بببنم میتونی دستی دستی خودتودیوونه کنی.این همه وسواس برای چیه.بچه اگه یه سانتم سرش کوچیک یابزرگ باشه مشخصه .اینقدرخودتودرگیرنکن.ایناهمش ازبیکاریه اگه جای من بودی وقت موشونه زدنم نداشتی چه برسه که این همه وسواس بخوای به خرج بدی

خب من به شما که روانشناسی خوندی چی میتونم بگم؟بروتاپیک من درموردزایمانموبخون

منم بارداری ی روندی داشته از اولش مث داستان شما،با این تفاوت که من از قبل دو تا سقط داشتم،این بارداری هم چهار ماه کامل بیمارستان بستری بودم استراحت مطلق

خدایه بچه سالم بهتون داده حالا بببنم میتونی دستی دستی خودتودیوونه کنی.این همه وسواس برای چیه.بچه اگه ...

ایشالا خدا بچه ها و شوهرتو برات نگه داره خودتم سلامت باشی 

من دیگه دیوانه شدم

تو که اط من بدتری

من هی نگرانم قذامی بسته نشه زود تو نگرانی خلفی بسته نشده

منم بارداری خیلیییی سهتی داشتم با یه سقط

دخترم ده روز دیگه چهارماهه میشه

با دور سر 32 اومد و تو سه ماه شد 37

الان سر و صورتش کلا ریزه

میرم بیرون یا مهمونی میام میشینم گریه میکنم 

بنده های ناشکرری هستیم

تو که اط من بدتری من هی نگرانم قذامی بسته نشه زود تو نگرانی خلفی بسته نشده منم بارداری خیلیییی سهت ...

آخه کلی سختی کشیدیم دیگه،من که بعد چهار ماه استراحت مطلق راه رفتن یادم رفته بود،بدنم نیاز شدید به فیزیو تراپی داشت؛قدامی میگن تا هجده ماهگی راه داره خلفی میگن سه ماهگیه

خلفی دو تا چهارماهگی بسته میشه دکتر به من گفت  دور سر نینیت چنده الان

سه ماهگی اندازه نگرفتم،ولی سرش کوچیکه،کلا صورتش کوچیکه دو ماهگی که بردم مرکز به اشت میگفتن خوبه

سه ماهگی اندازه نگرفتم،ولی سرش کوچیکه،کلا صورتش کوچیکه دو ماهگی که بردم مرکز به اشت میگفتن خوبه

خداحفظش کنه

من با استرسم لذت مادری رو به خودم حروم کردم

نمیدونم باید چیکار کنیم که مدیریتش کنیم

خداحفظش کنه من با استرسم لذت مادری رو به خودم حروم کردم نمیدونم باید چیکار کنیم که مدیریتش کنیم

.اقعا ،من بدتر،خدا نی می شما رو براتون نگه داره همیشه خندیدنشو ببینی ایشالا

ملاج پشت سر پسر من که صاف شد،همش به پهلو خوابوندما ولی نمیدونم چرا اینجوری شد😔😔😔😔

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس