2777
2789
عنوان

آخه چرا ؟؟؟؟؟

609 بازدید | 43 پست

دیدین تموم تاپیک ها شده مادر شپهرو خواهر شوهرو عروس و جاری و ...

چرا ما زنای ایرانی داریم به قهقرا میریم ؟

یعنی تمام افکارمون باید زندگی بقیه باشه ؟ چرا هدف مهم نداریم ؟ چرا انقدر سرمون توو زندگی بقیه س ؟

کی چی گفت ، کی چیکار کرد

من بعضی از تاپیک هارو میخونم مغزم درد میگیره

موافقم..ولی بعضی رفتارها واقعا غیر قابل تحمل دوست عزیز

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله

حتما جات خوبه..یا گیر مادرشوهر پدر شوهر بدجنس بدذات نیفتادی....همینجورب که از تاپتیک حالت  بد میشه مشخصه اگر جای بد بودی دیگه تمام!!!!

یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه..... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما جات خوبه..یا گیر مادرشوهر پدر شوهر بدجنس بدذات نیفتادی....همینجورب که از تاپتیک حالت  بد م ...

من از این نگفتم که کی بده کی خوب ، میگم ارزش زندگی خیلی بیشتر از این حرفاس ، اگه یکی بد رفتار میکنه از زندگیمون حذفش کنیم تموم 

کجا به قهقرا میریم؟ بس که خانمیم و آدم فضولا تو زندگیمون دخالت میکنن، خب شما نخون اعصاب نداری

یعنی اینجا همه خانومانه رفتار میکنن ؟ شما پای صحبت دو طرف میشینی درد دل یکیه ، خب پس مقصر کیه ؟

من میگم اگه برای خودمون ارزش قائلیم این ادمای مزاحمو حذف کنیم تموم

منم کاری به کار بقیه ندارم.چیزی هم بشنوم یا همونجا جواب میدم یا هنونجا فداموش میکنم برا خودم دغدغه درست نمیکنم اما عزیزم اینم در نظر بگیر بستگی داره چجور ادمایی دورت باشن.بعضیا واقعا مشکل دارن مجبورن تاپیک بزنن حداقل سبک شن.

من از این نگفتم که کی بده کی خوب ، میگم ارزش زندگی خیلی بیشتر از این حرفاس ، اگه یکی بد رفتار میکنه ...

چطور پمکنه بعضی ها رو حذف کن اگر شوهرت عاشق مادرش باشه یا خواهرش ولی مرتب تیکه بار خودت کنن و به خاطر اینکه شوهر و زندگی اتو دوست داری مجبوری که ارتباط قطع نکنی....مجبور ب تحمل

منم کاری به کار بقیه ندارم.چیزی هم بشنوم یا همونجا جواب میدم یا هنونجا فداموش میکنم برا خودم دغدغه د ...

نه من نمیگم تاپیک نزنن خب یه وقتایی ادم اتفاقات عجیبی میبینه

دوست دارن تخلیه شن

ولی خیلی از تاپیک ها انگار خاله بازی و بچه بازیه

مثلا یکی میگه خواهر شوهرم کثیفه ، بعد میپرسیم چرا کثیفه ؟ خونش همیشه نا مرتب هست ، خب به شما چه ازاری میرسونه ؟ نه اخه ادعاش میشه باید روشو کم کنم !!! 

خب این چیزا رو میخونم واقعا هنگ میکنم که چررررررررا ؟؟؟؟

نه من نمیگم تاپیک نزنن خب یه وقتایی ادم اتفاقات عجیبی میبینه دوست دارن تخلیه شن ولی خیلی از تاپیک ...

اوتارو تاپیک فان در نظر بگیر بخون و بگذر.حرص چرا میخوری.البته متوجه منظورت هستم.

درست میگی منم گاهی تعجب میکنم از این حجم بی برنامگی خانوما این فکرا و توهمات همش از بیکاریه اخه مگه میشهههه یکی بشینه به این فکر کنه که رفتم خونه جاریم خاهرشوهرم جلو پدر شوهر و برادرشوهر و ...بهم بد سلام کرد حتما اون حسوده چجوری براش تلافی کنم و....😏خب شاید اون لحظه حالش خوب نبوده اگه بری پای صحبت همون خواهرشوهر بشینی میگه اون روز من حالم خوب نبوده از عروس توقع داشتم مث همیشه باهام خوش و بش کنه و یکم حالم عوض شه نه اینکه کم محلی کنه و چشم و ابرو بیاد

و برعکسشم همینطور رفتارای خواهرشوهر با عروسا که دیگه از بی منطقی و بچه بازی سر به فلک میزنه....

ادما که استخدام نشدن همه از دم با ما خوب رفتار کنن خودشون هزار و یک مشکل دارن کاش چیزای دیگه رو توی اولویت زندگیمون قرار بدیم

نه من نمیگم تاپیک نزنن خب یه وقتایی ادم اتفاقات عجیبی میبینه دوست دارن تخلیه شن ولی خیلی از تاپیک ...

قصد بی احترامی ندارم ولی شما نیاز ب مشاوره یا وانشناس دارید

چطور پمکنه بعضی ها رو حذف کن اگر شوهرت عاشق مادرش باشه یا خواهرش ولی مرتب تیکه بار خودت کنن و به خاط ...

یه ادم هایی رو نمیشه حذف کرد درست

اما میشه ارتباطو مدیریت کرد

میشه تنشو کم کرد

من نمیگم خوش به حال اونی بشه که اذیتتون کرده

ولی نمیشه که خودتون بدتر حساس شین و به خودتون سخت بگیرین

خود من به نقطه ای رسیدم که هر ادمی توو هر جایگاهی ازارم بده در لحظه انتقاد میکنم حرفمو میزنم با احترام

اگه هم یکی زبون نفهم باشه حذف و تمام