2777
2789
عنوان

بارداری خارج از رحم

209 بازدید | 25 پست

سلام دوستان کسی از بارداری خارج از رحم اطلاعاتی داره من الان ۱ هفته ست زیر شکمم سمت راست درد میکنه چند روز پیش لکه بینی جزیی داشتم ولی الان قطع شده ولی دل درد همچنان دارم کسی میدونه ک خونریزی اتفاق میوفته علائمش چیه?فردا پس فردا وقت پریودمه نمیدنم ک حامله م یا ن ولی خیلی نگرانم 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۱
1
100%
۲
0
0%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی نگرانم از صب فقط دنبال علائم بارداری خارج از رحمم فعلا فردا پس فردا معلوم میشه ک باردارم یا ن ولی زیر دلم سمت راست درد میکنه سرچ کردم نوشته بود از علائمشه دارم دیونه میشم خواب ندارم 

اخه نگرانم ک نکنه اینجوری باشه 

هرطور فک کنی همون میشه.پس مثبت فک کن.من خارج از رحم بودم.لکه بینیم قهوه ای بود.زیر دلم درد میکرد.بتام نامرتب میرف بالا.اما هر لکه بینی دلیل بر خارج از رحم نیس.یا هر درد شکمی حتما خارج از رحم نیس.انشالا حامله ای و کاملا داخل رحم و همه چی خوب

🌹

انقد این علائمشو خوندم الان دستمم درد میکنه سمت راستم  

قربونت بشم من 

منم انقد استرس دارم برای باردار شدنم که همس تو نی نی سایتم تا علایمو بفهمم..تو یه تاپیک این علایم که گفتی زده بودن بارداری😚

لاااایک نکنییییید😁😁😁

من از روز موعد پریودی تا بیست وپنج روز لکه بینی داشتم 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
خیلی درد داشتین کی فهمیدین ک خارج از رحمه عمل کردین?

نه خیلی درد نداشتم.از آزمایش بتا متوجه شدم خارج از رحمه.اما وقتی بیمارستان بستری بودم برای تحت نظر،یهو عصر یه درد وحشتناکی گرفت که نمیتونستم برم پرستار رو صدا بزنم

🌹