2777
2789
عنوان

سوال دارم میشه لطفا جواب بدین

67 بازدید | 12 پست

سلام 

من یک ماهه تو اقدامم ولی شدید استرس دارم

شرایطمم بده

اونقدر استرس دارم که یک هفته و نیم قبل پری رفتم آزمایش خون دادم😊😁

راستش ممیدونم دقیقا پریودام چجوریه..خیلی زود تاریخاش یادم میره و توجه نمیکنم که دقیق کی باید پری بشم

پری قبلیم ۲۶ شهریور بود

الان هنوز پری نشدم

ولی علایم پری دارم

شنبه میشد ۲۸ سیکلم چون معمولا سیکلا یا ۲۸ روزس یا ۳۰ یا ۳۴ البته من که مال خودمو نمیدونم

روز ۲شنبه بی بی زدم منفی بود

به نظرتون فعلا بمونم منتظر پری یا دوباره بی بی چک بزنم؟

خیلی استرس دارم

لاااایک نکنییییید😁😁😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا تووی تقویم یا یه برگه حتما تاریخ پریودتو بنویس.

دوما فعلا زوده. از موعد پریودت باید بگذره که بهتر جواب بگیری. تا اول آبان صبر کن

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

بچه ها کسی که هرماه یک یا دوروز عقب میندازه مشکل داره؟ سیکلش چند دوزه هست؟ 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
اولا تووی تقویم یا یه برگه حتما تاریخ پریودتو بنویس. دوما فعلا زوده. از موعد پریودت باید بگذره که ب ...

قبلا مینوشتم 

بعد دیگه بیخیال شدم 

ولی از وقتی اومدم نی نی سایت تا راجب اقدام بپرسم فهمیدم باید ببینم سیکلم چطوریه

روز تخمک گذاری مهم تو بارداری

من فک میکردم یه بار اقدام میکنی

یه هفته بعد ج میگیری 😂😂😂

لاااایک نکنییییید😁😁😁
ایمو میدونم یکی دو روز عقب یا جلو جز سیکل منظمه

خوب این سیکل میشه چند روزه؟ 

دقت کردم سر هرفصلی که عوض میشه یه هفته عقب میندازم اینم طبیعیه؟ 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
قبلا مینوشتم  بعد دیگه بیخیال شدم  ولی از وقتی اومدم نی نی سایت تا راجب اقدام بپرسم فهمی ...

ای جان. حالا ان شالله که بزودی تیکر بارداریتو می زنی.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
خوب این سیکل میشه چند روزه؟  دقت کردم سر هرفصلی که عوض میشه یه هفته عقب میندازم اینم طبیعیه؟&n ...

ببین از اولین روز پری بشمار تا برس به ۲۸ روز 

مال بعضیام ۳۰ روزس

مال بعضیا ۳۴ روزه

ببین همیشه ۲۸ روز بعد پری میشی یا ۳۰ یا ۳۴

حساب کن بگو😁

لاااایک نکنییییید😁😁😁
ببین از اولین روز پری بشمار تا برس به ۲۸ روز  مال بعضیام ۳۰ روزس مال بعضیا ۳۴ روزه ببین همیش ...

مثلا ماه پیش یه هفته عقب انداختم پاییز شده بود

22شدم

الان23 

میشه؟ 32روزه؟درسته؟

[QUOTE=72035566]مثلا ماه پیش یه هفته عقب انداختم پاییز شده بود تاریخارو دقیق بگو برات حساب کنم

مثلا من ۲۶ شهریور پری شدم 

یکشنبه ۲۲ مهر میشد ۲۸ سیکلم

یاسه شنبه  ۲۴ مهر میشد ۳۰ سیکلم 

فعلا که نشدم

منم اصلا نمیدونستم سیکلم چجوریه الان که فهمیدم خیلی مهنه دفتر برداشتم مینویسم ...

لاااایک نکنییییید😁😁😁