2777
2789
عنوان

تلخی دهان تواقدام... 😕

8250 بازدید | 36 پست

سلام دوستان عزیز وقت بخیر 

خانمای گلی که تجربه دارین من مزه دهنم درطول روز یجورتلخ مانند شده، اما نمیتونم تشخیص بدم! 

نمیدونم چطوری منظورموبرسونم ولی خب ازشماکمک میخوام که همچین تجربه ای داشتین؟! 

درکل منظور ازتلخی زبان چیه ودرچه حده.... 

ممنون میشم راهنماییم کنید 😚

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

بارداری، منم دهنم تلخ میشد

دلـت کـه شـکـست لازم نیـسـت داد بـزنـی گـریـه کـنی،هق هق کـنی ،بغـض کـنـی،یـه لـبخـند بـزن سـرتـو بـگیـر بالا ،دلـه شـکـسـته ام یـه خـدایـی داره...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

يبار يكي تو ني ني سايت گفت تو اقدام اگه يه پات هم قطع شد تعجب نكن عاديه😂😂 من اينو آويزه گوشم كردم ...

خخخ متوجه نشدم! 😂

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

ولي فك كنم مزه فلزي رو ميخواي بگي. بخاطر حساس شدن معده دهن اينجوري ميشه. حالا ميتونه برا قبل از پريود باشه هم ميتونه برا بارداري باشه

الحمدلله حمداً كثيراً...
انشالله كه بارداري منن اولين علائمم تلخي دهان بود چند روز مونده به موعدت؟!

حدودا 4روز... 

نمیدونم مثلا تلخیش درچه حدمیشه مثل ته خیار که تلخ میشه یاازاون کمتر؟ 

واقعاً گیجم کرده

توهمه چ ربطی ب اقدام داره!

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
حدودا 4روز...  نمیدونم مثلا تلخیش درچه حدمیشه مثل ته خیار که تلخ میشه یاازاون کمتر؟  واق ...

من سر چسرم هییییبچ علائمی نداشتم بخاطره همون وقتی ۹ هفته بودم فهمیدم باردارم

حدودا 4روز...  نمیدونم مثلا تلخیش درچه حدمیشه مثل ته خیار که تلخ میشه یاازاون کمتر؟  واق ...

ته گلوت تلخه همه چي به دهنت يه مزه ديگه ميده ته خيارو نميدونم هيچ وقت نخوردمش 😂😂

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦