2789
عنوان

یه توصیه بهتون میخوام بکنم به عنوان یه اصفهانی اصیلللل😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3632 بازدید | 97 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه کردی

خیلی بد بود غمم تازست بخدا جلوی پسرداییم پودر شدم فقط خدا میدونه تا چند مدت تو سایت میپرسیدن چته فقط میگفتم بگذرین 😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
عزززیزم چیکار کردی 😂😂😂😂

سلام عشقم 😍😍😍خوبی تو؟ یه کار خیلی نابود بخدا اصلا فکرشم نمیکردم الان هنوز درکش نکردم فقط جلوی یکی از اقوام پسر گند زدم گند گند گند از گند بالاترا 💔😢

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
چرا عزیزم? من اصفهانیما 😊

سلااااام فدات شم ❤❤😍😍اصفهانیا رو دوست دارم منتها خودم خرابکاری کردم 😢😅😅😅💔💔💔

از رسم و رسوم متنفرم مخصوصا رسم و رسوم ازدواج حالا مال هر جایی میخواد باشه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
قبول دارم... منم به عنوان یه فارس و شیرازی اعلام میکنم. شیرازی با همه برای ازدواج کنار میاد الا اصفه ...

خیلی جاها با اصفهانی کنار نمیان منم معلممون شیرازیه میگفت پدرش روزی که شوهرش اومده خواستگاری چون اصفهانی بوده میگفته نه و اصفهانیا فقط خودشون با هم کنار نیان اما معلم ما به زور ازدواج کرده بود و راضی ام نبود این در حالیه که خودمون اصفهانیا یه سری چیزا واسمون خیلی جا افتادس