2777
2789
عنوان

خانومایی که بینی شونو جراحی کردن بیایین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 36 پست
خواهش میکنم  ببین بینی که خودش فقط سختیش همون شب اوله چون بسته هست و باید از دهن نفس بکشی درد ...

تا چند وقت نباید سرمو پایین بیارم؟صدام که مشکلی پیدا نمیکنه؟

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
اذییتش مهم نیست.فقط مهمه واسم بتونم سر کار برم

اگه روت بشه با کبودی بری سر کار 😆

حتما یخ بزار یه عینک هایی هست که یخ دارن از اونها بزار برای چشم و زیر چشم تا کبودیت کمتر بشه سوای اون حتما بعد لز اینکه پانسمان اولتو عوض کردی برو سر کار 

اگه از اونهایی باشی که خیلی کبود میشن که هیچی دیگه من خودم دور تمام چشام بادمجون شد و دو تا چشمم لخته خون افتاد توش 😐

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر خاصی رو تعریفش شنیدی؟

نه عزیزم من خیلی اهل تحقیق نیستم.از بینی دختر عموم خوشم اومد حالا دارم خودم میرم😂😂

اذییتش مهم نیست.فقط مهمه واسم بتونم سر کار برم

منظورم اینه عزیزم تایهفته تامپون توبینیش بودنرفت دانشگاه چون خیلی اذیت میشدصورت وچشماش کاملاورم داشت وکبودشده بودبنظرم یکهفته سرکارنرو

تا چند وقت نباید سرمو پایین بیارم؟صدام که مشکلی پیدا نمیکنه؟

صدات که نه شاید یکم تو دماقی بشی ببین خودت متوجه میسی مثلا من خودم سرمو میاوردم پایین احساس میکردم صورتمو بینیم داره به سمت پایین کش میاد 

تا یه مدت زیادی سعی کن سرتو پایین زیاد نگه نداری سوای اون خب هی سرت پایین باشه خودت اذیت میشی برای این بیشتر میگم چون دماقت شله تا استخون جوش بخوره طول میکشه وگرنه برای فرم شو این چیزها که چسب و بخیه ها کار خودشونو میکنن تکون نمیخوره 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اگه روت بشه با کبودی بری سر کار 😆 حتما یخ بزار یه عینک هایی هست که یخ دارن از اونها بزار برای چشم ...

وای خدا نکنه.چقدرم از آب کرفس بدم میاد ولی میگن خوبه.

وسطای آبان ۴ شنبه و ۵ شنبه اش تعطیله.فکر کنم بزارم واسه اون موقع خیلی خوب بشه.کارفرمامون شدیدا به مرخصی دادن آلرژی داره☹

نه عزیزم من خیلی اهل تحقیق نیستم.از بینی دختر عموم خوشم اومد حالا دارم خودم میرم😂😂

حدودا هم نمیدونی هزینه عملت چند میشه؟و سوال دیگه اینکه به همین راحتی دکترت انتخاب کردی چون دختر عموت عمل کرده؟بینیت استخوانیه یا گوشتی؟  شد سه تا سوال  

تامپونو بعد 3 روز میوشن بخیه هم تقریبا یک هفته 

من خودم تا قبل تامپون کشدن خیلی سرم سنگین و منگ بود وقتی کشیدن سبک شدم انگار وزنه از سرم ورداشتن سوای اون یک هفته ولوی رختخواب بودم چون از اونهاییم که بیهوشی برام سنگینه در صورتی که دوست خودم عمل کرده بود فرداش تو باشگاه ورزش میکرد 😁

وای خدا نکنه.چقدرم از آب کرفس بدم میاد ولی میگن خوبه. وسطای آبان ۴ شنبه و ۵ شنبه اش تعطیله.فکر کنم ...

خیلی خوبه این تاریخ اگه تعطیله من که اب کرفس نخوردم بیشتر اب اناناس مفیده زخمم زود جوش میده کلا کارفرماها مشکل دارن با مرخصی کارمند😁

صدات که نه شاید یکم تو دماقی بشی ببین خودت متوجه میسی مثلا من خودم سرمو میاوردم پایین احساس میکردم ص ...

اوهوم خیلی ممنونم.دلم یکم گرم شد.باید صندلیمو عقب بکشم که واسه نگاه کردن به کیبورد سرم خیلی پایین نیاد.امیدوارم از اون دسته افراد باشم که خیلی کبود نمیشن

مگه اینایی که عمل میکنن فقط شب اول بینیشون بستس؟

به خاطر پانسمان عمل میگم که روشه

زیرشم بسته هست که بعدش هی باید پانسمان عوض بشه 

بعد دیگه چسب کاری تنها  میشه 

خیلی خوبه این تاریخ اگه تعطیله من که اب کرفس نخوردم بیشتر اب اناناس مفیده زخمم زود جوش میده کلا کارف ...

شما بعد از چند وقت تامپون هاتو کشیدی؟

صدات که حالت تودماغی میشه بخاطرچسبی که میزنن روش.سرت هم بنظرم دو،سه ماه نبایدپایین بگیری.تامپون هارو ...

ممنونم😘😘

اوهوم خیلی ممنونم.دلم یکم گرم شد.باید صندلیمو عقب بکشم که واسه نگاه کردن به کیبورد سرم خیلی پایین نی ...

چندتاکتاب بزرگ بذار،زیرکیبوردت که راحت باشی عزیزم،انشااله عمل راحتی داشته باشی