2777
2789

سلام خانوما.میخواستم بپرسم بعد از جراحی بینیم تا چند روز باید از محل کارم مرخصی بگیرم؟؟؟

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به بدن خودت داره یکی فرداش میتونه راه بره یکی یک هفته باید بخوابه ولی اگه مرخصی داری یک هفته بمون خونه به خودت برس یا اگه نمیشه یه جوری وقت عملتو تنظیم کن که دو روزش بخوره به 5 شنبه و جمعه حداقل 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

ولی حتما بعد کشیدن بخیه و تامپونت برو سر کار 

آب اناناس زیاد بخور کمپرس یخ هم بعد عملت فراموشت نشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
بستگی به بدن خودت داره یکی فرداش میتونه راه بره یکی یک هفته باید بخوابه ولی اگه مرخصی داری یک هفته ب ...

ممنونم که جواب دادین.یعنی میشه واقعا بعد از ۳ ۴ روز  اگه خودم خوب باشم،برم سرکار؟تحمل دردم خوبه.اگه برم سرکار واسه خود بینیم مشکلی پیش نمیاد؟

میشه بگی هزینه عملت چقدر میشه و چه طوری دکترت انخاب کردی 

دکتر دختر عمومه.یکشنبه میخوام برم مشاوره.هنوز هزینه شو اطلاع ندارم عزیزم.کدوم شهر هستین؟

ممنونم که جواب دادین.یعنی میشه واقعا بعد از ۳ ۴ روز  اگه خودم خوب باشم،برم سرکار؟تحمل دردم خوبه ...

خواهش میکنم 

ببین بینی که خودش فقط سختیش همون شب اوله چون بسته هست و باید از دهن نفس بکشی درد خاصی نداری 

تو کلا مرخصیتو یک هفته کن 

بعدشم بری سر کار مشکلی پیش نمیاد ففط سرتو پایین نگه ندار مراقب باش تو بیرون جایی دستی به صورتت نخوره در کل مراقب باش ضربه نخوره چسب داری خودش نگه میدارتش فقط سر پایین نباش سرتو خم نکن اذیتت میکنه