2777
2789

سلام عزيزان

شايد خيلي ازاين حرص خوردن ها اصلا به من مربوط نباشه و اسيبي بهم نزنه

اما از يه سري اخلاق و رفتارشون خيليييييي حرصم ميگيره و مجبورم بريزم تو خودم و لبخند بزنم😒

درحاليكه دارم منفجر ميشم اون لحظه😡

خانواده شوهرم ادماي تحصيل كرده و باشخصيتي هستن

اما بعضي وقتا واقعا رومخن

حالا ببينيد چندتا ازاين حرص خوردنام حقه🙄

اخلاق بد مثل لاستيك پنجر ميمونه ...  تا عوضش نكنيم به جايى نميرسيم....

اول اينكه خواهرشوهرام بسيااااار تنبلن

متاهل هستنا

بچه هم دارن

ازخونه داريشون هم نگم براتون

مثلا هروقت ميان خونه مادرشوهرم-بااينكه بنده خدا شاغله و دست تنهاس-هيچكاري نميكنن

حتي بشقابشون روهم برنميدارن

اينكارشون به من ربطي نداره

اما حرصم ميگيره از بيخيالي و تنبليشون

دست خودم نيست

اصلا بخودشون نميرسن

هميشه خونه و زندگيشون و خودشون نامرتبن

درعوض بسيار خوشرو با انرژي و شادهستن

اما حرصم ميگيره از شلختگي و نامرتبي شون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اينكه خواهرشوهرام بسيااااار تنبلن متاهل هستنا بچه هم دارن ازخونه داريشون هم نگم براتون مثلا ...

خب شمام مثه اونا بیخیال باشید

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

اول اينكه خواهرشوهرام بسيااااار تنبلن متاهل هستنا بچه هم دارن ازخونه داريشون هم نگم براتون مثلا ...

مادرشون اینجور بار اوردتشون و ظاهرا مشکلی با این قضیه نداره شما هم حرص دیگرونو نخور واسه خودت فکر مشغولی ایجاد نکن خواستی کمک کن نخواستی نکن تامام 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

خخخخ اسی امضات پس نخور😁😁😁😁

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
اصلا بخودشون نميرسن هميشه خونه و زندگيشون و خودشون نامرتبن درعوض بسيار خوشرو با انرژي و شادهستن ا ...

خوش به حالشون اینا جوون و سالم میمونن

ماها پیر میشیم زود

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
اصلا بخودشون نميرسن هميشه خونه و زندگيشون و خودشون نامرتبن درعوض بسيار خوشرو با انرژي و شادهستن ا ...

همه چی با هم تو یه ادم جم نمیشه حداقل خیلی خوبه که این خصلت خوب و دارن کهه شاد و انرژیکن 

سوای اون اگه قرار بود اونها هم مثل شما فکر کنن که یکی بودید ادم ها متفاوتن حتما شوهرشون یا خودشون مشکلی ندارن با این قضیه

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

دست خودم نيست بخدا

ميبينمشون عصبي ميشم

خواهرشوهرم بچه داره

ازمن بزرگتره

رفته بود تو اتاق پسته خورده بود

پوستش رو جمع نكرده بود

بدون بشقاب

ريخته بود رو فرش

بعد شب مهمون غريبه داشتن مادرشوهرم اينا

من جاشون ازخجالت اب شدم

فرض كنيد زن گنده☹️

من خواهر شوهرام سناشون ۳۰ ب بالا هستن

وقتی دور همیم بعد غذا خوردناشون هر کی برا خودش بلند میشه و میره😩😩

سفره میمونه  و منو مادر شوهرم😥😥

البته مادر شوهرم خودش کاریه.ولی چند تا بی عرضه پس انداخته

منم همچین موقع هایی یکم کمک مادرشوهرم میکنمو و ب شوهرم اشاره میدم ک دیدی همه گذاشتنو رفتن بلندشو سفره رو کمکمون جمع کن😠😬

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰