2777
2789
عنوان

کلینیک زیبایی

563 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها شرق تهران کلینیک خوب یا دکتر خوب پوست سراغ دارین کلا می خوام تحته نظر باشم برای پوسته صورتم از لیزر و درمان لک و ... یه جای  که کارش خوب باشه تعریفه عرفان رو شنیدم ولی اون سعادت اباد یه کم رفت وامد سخته

من کلینیک اشکان رو تو خیابان لواسانی میشناسم دکتر صلاحی که عضو فوق تخصصای پلاستیک ایرانه هم تو این کلینیک فعالیت میکنه من خودم به خاطر ایشون با این کلینیک اشنا شدم خیلی کادر پزشکی و دستگاهاشون خوبه من که برای هر کاری چه درمانی چه زیبایی رفتم این کلینیک راضی بودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من کلینیک تسنیم و میشناسم تو پاسداران خودم نرفتم تازه برای عید وقت گرفتم نمونه کارهاشونو دیدم خوب بوده خیلی جاهام تعریفشونو شنیدم ولی چیز بدی که داره کلینیکشون شلوغه باید یزره منتظر بمونی فک کنم 

من واسه رفع جای جوشام رفتم کلینیک نسیم نزدیک پارک قیطریه. خیلی راضی بودم از کاراشون. یه گروه پزشک فوق تخصص دارند که همشون تو کارشون حرفه این. فقط زیبایی صورتم کار نمی کنن لیفت سینه و پیکرتراشیم انجام میدن. شماره کلینیک اینه 22231677

من واسه رفع جای جوشام رفتم کلینیک نسیم نزدیک پارک قیطریه. خیلی راضی بودم از کاراشون. یه گروه پزشک فو ...

من واسه لیفت سینه و خواهرم واسه عمل بینیش رفتیم کلینیک نسیم. کار دکتراشون فوق العادست. دکتر نصیری هم اونجا هستن یکی از بهترین دکترای لیپوماتیک شکم و پهلو هستند. کل دکتراش فوق تخصص دارند. ما که خیلی راضی بودیم 

سلام من برای عزیزانی که شمال باشند تو مازندران شهر ساری کلینیک زیبایی و لیزر خانم دکتر زینب بابایی رو پیشنهاد میدم قیمتشون به نسبت بقیه کلینیک ها خیلی خوبه هم اینکه خدمات توسط خودشون انجام میشه من که ازشون راضی بودم اینم شماره نوبت گرفتن ایشون09352268392

من برای لیزر موهای بدنم رفتم این کلینیک خیلی کارش خوبه واقعا بعد از چند جلسه تمام موهایی که لیزر کرده بودم ریخت . خیلی هم درد نداشت قبل از انجام بی حسی می زدن من که راضی بودم الانم که کرونا اومده اونجا خیلی تمیز و خوبه حتما کلینیک ساتینا رو توصیه میکنم 

من که ساکن غربم و تو این منطقه واقعا یکی از بهترین کلینیک های زیبایی آنیل بوده البته من فقط دو بار دو تا کلینیک رفتم برای لیزر دو جلسه آتریسا رفتم و بقیه جلساتو آنیل و بوتاکسم تازه زدم اونم خوب بوده آنیل بیشتر به این خاطر اومدم آنیل هم نزدیک تر بود هم قیمتاش مناسب تر بود نسبتا .

دیگه اینا تجربه منه عزیزم بازم خودت تصمیم میگیری.

سایت و اینستا هم داره نمونه کار و آدرسش اونجا هست

https://anylclinic.com/

سخته شمارشو الان از گوشی بگردم پیدا کنم

من که ساکن غربم و تو این منطقه واقعا یکی از بهترین کلینیک های زیبایی آنیل بوده البته من فقط دو بار د ...

عزیزم منم دنبال یه کلینیک خوب در غرب تهران بودم مرسی از راهنماییت.

این آنیل همونه که توی صادقیه است؟

آخه من تازگی دو تا از دخترخاله هام ابروهاشونو اونجا کاشتن میگفتن تو آنیل صادقیه انجام دادن که البته خیلی خوب شده بودن منم میخوام شوهرمو راضی کنم برم اگه اینجوری که تعریف میکنی اون باشه پس خیلی خوبه مطمئن میشم

کلا هیلی مهم کلینیک زیبایی ک انتخاب میکنید تجهیزات خوبی دلشته باشه و برای هر درمان و روشی یک دکتر خوب بزارن این مورد تو کلینکی گلبان صدق میونه برای انجام حتی هر نوع ازریق یه پزسک خوب دارند دستشون درد نکنه خداخیرشون بده واقعا

کلینیک گلبان خیلی خوبه ، من برای تزریق ژل چونه و بوتاکس رفتم واقعا مواد خوبی استفاده کردن 

آدرسشونم اینه 

شهرک غرب ، بلوار فرحزادی ، خیابان تربیت معلم ، خیابان گلبان ، پلاک ۶ ، طبقه اول ، واحد ۱۰۱