2777
2789

ببخشید ولی من ده سال پیش برادرمو از دست دادم..همیشه داغش و عذاب وجدانش  برای من تازه بوده و هست..ولی چند روزی میشه همش کابوس میبینم...هرشب میاد تو خوابم همش جلو چشممه چشمامو ک میبندم همش تصویرش جلو چشام میاد..چکار کنم از فکرش درام یذره سردرد گرفتم بسکه گریه کردم..حالا نمیخواد بهم بگید بچه ننه خودم میدونم..افسردگی گرفتم شدیدا

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برو سرخاکش و واسش خیرات کن

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

الهي عزيزم خدا بهت صبر بده😔ميفهمم خيلي سخته مادر منم يكساله شب و روز براي برادرش گريه ميكنه خيلي سخته خيلي

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

چرا فوت کردن عزیزم‌روحش در ارامش باشه با گذشت ده سال ناراحتی و عذاب میکشی ولی بدون برادرت الان وجودش از من و شما با ثبات تره یه انرژی جاودانه که اسیبی بهش نمیرسه منو شما چی یه تیکه گوشت و‌استخوون که هر لحظه ممکنه اتفاقی برامون بیفته☺همه ما در نهایت مثل برادر شما به انرژی جاودانه و‌دنیایی پر از ارامش منتقل میشیم 

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

عزیزم روحشون شاد منم داغ برادر دیدم سخته.منم مدت زیادی داداشم میمود خوابم و همیشه هم یجور که همسرم پیش یه سید گفته بودش ایشون گفته بودن واسش خیرات کنه منم ختم قرآن جمعی واسش خیرات کردم که به آرامش رسیدم و دیگه با اون حالت آزار دهنده بخوابم نیومد

#در_خانه_بمانیم