2777
2789

سلام

پسرم ده دوازده روزه آبریزش داره دوتا دکتر بردمش شربت سیتریزین وعفونتی وهرچی بگید دادم ولی خوب نشده اصلا فرقی نکرده چیکارکنم الان؟

یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟..
چندوقتشه عزیزم؟مگه سرما خورده که بهش دارو دادی؟

یکسالشه

بردمش دکتر یبار سفیکسیم داد دادم دوباره بردمش یه دکتر دیگه اون آزیترومایسین داد بازم خوب نشد سیتریزینم خورد خوب نشد دیگه چیکارکنم

یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ببرش حمام زیر دوش آب گرم ...دست بکش به دماغش تا هر چی تو سروکله شه بیاد بیرون...مشکله پسرت حساسیته...فقط از حمام آوردیش سرشو با کلاه بپوشون دوباره سرما نخوره ...

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
عزیزم ببرش حمام زیر دوش آب گرم ...دست بکش به دماغش تا هر چی تو سروکله شه بیاد بیرون...مشکله پسرت حسا ...

با داروعفونتی اصلا خوب نشده

همینطور اب میاد از بینیش دیگه چیکارکنم 

سعی کن شبا با کلاه بخوابونیش.نگفتی سرما خورده یا فقط آبریزش بینیه؟

اره عزیزم دکتر گفت یکم گلوش عفونت داره ولی دیگه با دوسه تا شربت عفونتی خوب شده گلوش

ولی آبریزشش قطع نمیشه

با داروعفونتی اصلا خوب نشده همینطور اب میاد از بینیش دیگه چیکارکنم 

آب بینیش اگه سفیده عفونت نیست عزیزم...حساسیته...من پسرم همینجوری بود بردمش حمام خوب شد

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
اره عزیزم دکتر گفت یکم گلوش عفونت داره ولی دیگه با دوسه تا شربت عفونتی خوب شده گلوش ولی آبریزشش قطع ...

شبا جاشو گرم کن برا خواب اگه بخاری روشن نکردی روشن کن دیگه.کلاه هم فعلا سرش بذار احتمالا سرش سرما خورده چون پسر منم سردش میشه آب بینیش خیلی میاد 

خدایا شکرت💖
آب بینیش اگه سفیده عفونت نیست عزیزم...حساسیته...من پسرم همینجوری بود بردمش حمام خوب شد

بی رنگه مثل آب...عفونت نیست؟

میبرمش حتما فردا ممنون عزیزم

نميدونم دكتر براي سنش تاييد كنه يا نه ولي قرص زاديتن خيلي خوبه

شربتشو برا کودکان هرجا گشتم نداشت گفتن قرصشو داریم قرصشو باید بپرسم ببینم میشه داد

شبا جاشو گرم کن برا خواب اگه بخاری روشن نکردی روشن کن دیگه.کلاه هم فعلا سرش بذار احتمالا سرش سرما خو ...

اره انگار سرش چاییده...هیچ علائمی الان نداره نه سرفه نه تب هیچی فقط آبریزش 

اره انگار سرش چاییده...هیچ علائمی الان نداره نه سرفه نه تب هیچی فقط آبریزش 

الهیییی عزیزم

پسر منم مریضه ولی نه آب بینیش میاد نه تب داره فقط سرفه های وحشتناک میکنه و صداشم اصلا درنمیاد خیلی اذیت میشه طفلکم😢

خدایا شکرت💖
شربتشو برا کودکان هرجا گشتم نداشت گفتن قرصشو داریم قرصشو باید بپرسم ببینم میشه داد

ببين قرصشو ديدم نصف هر دوازده ساعت به كودكان ميدن ولي شما از خود داروخانه هم بپرس من بهتر از اين قرص نديدم