2777
2789
عنوان

یه سوال علمی فرهنگی هنری!!!!!!!!

63 بازدید | 4 پست

اگه.....نمیدونم چطوری بپرسم اصلا....

دو نفرو فرض کنین یه دختر و پسر که تو بچگی مادراشون به بچه های هم شیر میدن،آیا بزرگ که شدن به برادر خواهر هم محرم میشن؟(یعنی مثلا دختره به برادر پسره هم محرم میشه؟؟؟؟؟)

در فقه شیعه تعداد دفعات شیر خوردن و بازه زمانی اش خیلی مهم هست، در برخی از مکاتب اهل سنت حتی یک قطره اش هم موجب محرم شدن دو نوزاد میشه

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز بچه ای که شیر خورده از زنی به بچه های اون زن محرم میشه ولی بچه های اون زن به خواهر و برادرهای اون بچه ای که شیر خورده محرم نمیشن.شیرخوردن هم در حدی باید باشه که بچه کاملا از شیر اون زن وزن بگیره که حکم هر مرجع فرق داره و باید مقدارش رو از مرجعتون بپرسین

😇😇😇اندوه من این است که در عصر حواشی...‌.‌‌‌‌‌‌..........یک لحظه به فکر من بیچاره نباشی😇😇😇