2777
2789
عنوان

فقط بیاین بگین چیکار کنم

91 بازدید | 7 پست

من تا چند ماه پیش تو شرکت داداشم کار میکردم برای وام مسکن اقدام کردم چون اگه مالیات ندی بهت وام نمیدن بعد داداشم بخاطر اینکه مهد دخترش رایگان بشه منو بیکار کرد خلاصه من دوماه وقت داشتم خونه پیدا کنم وام بگیرم خونه رو به نام بزنیم و... 

وقتی داداشم منو بیکار کرد شوهرم هی بهم میگه اینم از داداشت تو این اوضاع بیکارت کرد و چیزایی که خودتون میدونید همه فامیل شوهر میگن 

از اونطرف هم داداشم میگه شما هرچی خواستین بهتون دادم منظورش برگه بازیهای کاری منه که من کارمندشم اگه شوهرت راضی نشده نشه به درک 

الان دوباره ما چند تا ورق میخوایم نمیدونم به داداشم بگم یا نه ؟ اگه داداشم بگه نه دوباره هرروز باید سخنان گهربار مادر شوهر شوهر و ... رو بشنوم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ازت طلب که ندارن نه از شما و نه ازبرادرت

خیلی راحت بهشون بگو شوهرم مسئول زندگی و امورات زندگی و وام و ... زندگیشه نه برادرت

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
وا  مگه داداشت وظیفه ای داشته در قبال استخدام تو توقع فامیل شوهرت دیگه خیلی زیاده؛بهشون بگو ا ...

نه منظورشون اینه که چرا دقیقا همون موقع که ما اقدام کردیم برای وام منو بیکار کرده حداقل یکی دو ماه فرصت میداد

نه منظورشون اینه که چرا دقیقا همون موقع که ما اقدام کردیم برای وام منو بیکار کرده حداقل یکی دو ماه ف ...

تو به داداشت بگو واسه بقیه برگه ها ایشالا میده اگه نداد به شوهرت نگو که گفتی. عزیزم خودتم بودی همینو میگفتی. متاسفانه بزرگترین مشکل ما توقع از دیگرانه

نه منظورشون اینه که چرا دقیقا همون موقع که ما اقدام کردیم برای وام منو بیکار کرده حداقل یکی دو ماه ف ...

بالاخره به سودش بوده دیگه؛از اون طرف زن داداشتون هم شاید یه تحریکی کرده شوهرشو برای اخراج شما

احتمالا اگر چند ماه میخواست صبر کنه نمیتونسته مهد دخترش رو رایگان کنه

توقعی نمیشه ازش داشت بالاخره هر کس مسئول زندگی خودشه،همین که تو این دوره زمونه که هیچکس برا کس دیگه ای تره هم خورد نمیکنه یه مدت پیشش کار میکردی خودش کلیه