2777
2789
البته بی دخالت هم نیست ولی هیچوقت جلو رو بروز نمی‌ده و مهربانه

خب ایجوری که میگی مادر شوهرت خوبه..اما مادر شوهره ما کارش دخالته شدیده البته الان کمی بهتر شده.شوهرمم به قولی میشه اسمشو گذاشت ربات.که کنترلش دسته مامانش بود.خدا رو شکر.که بهتر شده.اما واقعا اون سه ماه جنگو جدل و تنهایی تونست کمی به فکر وادارش کنه.

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا هیچ جا. بعد از دیروز که تماس گرفت و قلدری حرف زد کاملا بدتر شدم. واقعا دیروز تا شب لرزیدم و غصه خوردم.باز تو کانالش رفته اظهار دلتنگی و فراموش کردن کینه ها کرده

نمی‌دونم دم خروس رو باور کنم یا قسم حضرت عباس

فعلا هیچ جا. بعد از دیروز که تماس گرفت و قلدری حرف زد کاملا بدتر شدم. واقعا دیروز تا شب لرزیدم و غصه ...

پس خیلی دوستت داره...

به قولی با پاش پس میرنه با دستش میکشه...ببین راهی هست بهش یه فرصت بدی.البته همون ترفندی که بهش بگی برای باره آخر بیا فلان جا ببینمت تا با هم جدی صحبت کنیم..

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
دیروز بعد یه ماه زنگ زده میگه برنامت چیه برمی‌گردی یا طلاق میگیری؟

پس میخواد ببینه تو چیکار میخوای بکنی..بهتره با هم حضوری یه دیداری داشته باشین.بهش بگو میخوام جدی باهات صحبت کنم.شاید بهتر شد برگشتی سره خونه زندگیت