2777
2789
عنوان

دلم گرفته 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 22 پست
ناراحت نباش حقوقهای معوقتون رو که گرفتین در همین حدود وزن برو مدل جدیدش رو بگیر.

عمرا بشه مگه چقدر حقوق داریم ک ۱۴۰۰بعد همشو نگه میدارن عید تسویه میکنن الان بعد پنج ماه بدن فقط مال یک ماهومیدن تو عیدم بره پول لباس و آجیل ومیوه

😢😢😢😢😢

دختر داشتن یعنی زندگیت یهو صورتی میشه!    دختر داشتن یعنی کمدی پراز لباسای خوشرنگ  دختر داشتن یعنی اتاقی پراز عروسکای ریزو درش .                                                        دختر داشت یعنی پچ پچ های شبانه مادرو دختری کناریه تخت کوچیک وخوشگل!             دختر داشتن یعنی یه کشو پر از گل سرهای رنگ رنگی...                                                       دختر داشتن یعنی لاک های رنگ وارنگ...        خنده هایی از ته دل،موهای بلند،دامن های زیباو...                                                        در یک کلام دختر داشتن یعنی عشق ...          پرنس زیبای من دختر قشنگم یسنا👑👑👑👸👸👸     
خب چاره چیه وقت شوهرت کار کرده و اونا پولشو نمیدن، خیلی بهتر میشد ک واسه اینا از یه جا دیگه پول میدا ...

نه ی سرویس دارم سه تاانگشتر واین النگوها ی پلاک وزنجیر و گوشواره این دوتای آخری کادو تولدامه بابام خریده نمیشه فروخت

دختر داشتن یعنی زندگیت یهو صورتی میشه!    دختر داشتن یعنی کمدی پراز لباسای خوشرنگ  دختر داشتن یعنی اتاقی پراز عروسکای ریزو درش .                                                        دختر داشت یعنی پچ پچ های شبانه مادرو دختری کناریه تخت کوچیک وخوشگل!             دختر داشتن یعنی یه کشو پر از گل سرهای رنگ رنگی...                                                       دختر داشتن یعنی لاک های رنگ وارنگ...        خنده هایی از ته دل،موهای بلند،دامن های زیباو...                                                        در یک کلام دختر داشتن یعنی عشق ...          پرنس زیبای من دختر قشنگم یسنا👑👑👑👸👸👸     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمرا بشه مگه چقدر حقوق داریم ک ۱۴۰۰بعد همشو نگه میدارن عید تسویه میکنن الان بعد پنج ماه بدن فقط مال ...

یواش یواش میگیری . هر وقت یه پول کوجیک هم دستتون اومد هر چقدر هم کم ولی بگیر هم ازش استفاده می کنی همینکه در مواقع ضروری به پول تبدیلشون می کنی.

خدایا شکرت شکرت شکرت.
چاره ایی نیست اگه من جات بودم برای کمک به شوهرم این کار رو میکردم اگه راه دیگه ای نبود.. 

آره  دیگه خودم پیشنهاد دادم 😔😔😔نمیتونم غصشو ببینم جلو اون خودموخوشحال نشون میدم ولی خیلی ناراحتم...

آره  دیگه خودم پیشنهاد دادم 😔😔😔نمیتونم غصشو ببینم جلو اون خودموخوشحال نشون میدم ولی خیلی نار ...

عزیزم ناراحت نباش ایشالا همه چی درست میشه خودتو ناراحت نکن به این فک کن ک با این کارت یه عالمه فکر و نگرانی رو از رو دوش اون مرد برمیداری و راحتش میکنی بهت قول میدم همه چی درست میشه فقط تو نیستی تو این گرونی آدمایی هستن ک با ارزش تر, از اینا رو هم میفروشن ک بتونن قرض هاشون رو بدن.. 

عزیزم ناراحت نباش ایشالا همه چی درست میشه خودتو ناراحت نکن به این فک کن ک با این کارت یه عالمه فکر و ...

ممنون ک اومدی