2777
2789
عنوان

ی مسلمون پیدا نمیشه؟؟

173 بازدید | 14 پست

آی وی اف کردین؟ قرص ال دی خوردین؟ روز شونزدهم قرص آمپول زدین؟ آمپوله برای چیه؟

اوناییکه میدونید لطفا لطفا جواب بدید بخدا ثواب داره

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

تا من ی سوال میپرسم حتی توی تایپیک خود آی وی اف همه انگار جن دیدن فرار میکنن

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

منم نمیدونم اما مسلمونم اومده دعا کنم بدون مشکل باردار بشی

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

من اطلاعاتی ندارم شرمنده نمیدونم جوابتو

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
منم نمیدونم اما مسلمونم اومده دعا کنم بدون مشکل باردار بشی

ممنون عزیزم

من آی وی اف نکردم اسم داروهات چیه بگو تو اینترنت بزنم ببینم چیه؟

آمپول واریوپیپتل 3.75هس.روز شونزدهم قرص ال دی زدم.گفته روزدوم پریودم برم سونو..ممنون عزیزم

سلام عزیزم

سلام عزیزم  

من اطلاعاتی ندارم شرمنده نمیدونم جوابتو

دشمنت شرمنده گلم

تریپتورلین یك مهار كننده قوی ترشح گنادوتروپین است. پس از تجویز دوز اول، سطوح پلاسمایی LH، FSH، تستوسترون و استرادیول به طور گذرا افزایش می‌یابد. پس از مصرف مداوم و طولانی، ترشح FSH و LH و در نتیجه سنتز استروئیدی‌های بیضه و تخمدان كاهش می‌یابد. سطح تستوسترون در مردان به همان مقداری می‌رسد كه پس از برداشتن بیضه‌ها نیز حاصل می‌شود. در نتیجه، بافت‌ها و عملكردهای وابسته به این هورمون‌ها تحلیل می‌روند. والا من درست نفهمیدم ولی اینو تو اینترنت زده

من هم اطلاعاتی ندارم فقط اومدم بگم نظر ندادن بهتر از نظر دادن اشتباه است بهتره با دکترت مشورت کنی زنگ بزن ازش بپرس یا از داروخانه بپرس انشالله که بدون دقدقه زود زود مامان بشی

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
تریپتورلین یك مهار كننده قوی ترشح گنادوتروپین است. پس از تجویز دوز اول، سطوح پلاسمایی LH، FSH، تستوس ...

ممنون عزیزم