یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه آدم از دید یه فرد متعصب ممکنه خراب و فاسد باشه؛ از دید یه روشنفکر عادی و معمولی باشه و از دید یه بی بندوبار آدم بسته و کوته فکر بنظر برسه ؛ پس ما با چیزی که ازمون تو ذهنشون میسازن تعریف نمیشی
چون سر تا پا دروغ بود حتی اگه راستم باشه فوق العاده ازش بدم اومد رسما به همجنس خودش خیانت کره بود عشق اولش هم زن داشت هم بچه اونوقت راحت عشق بازی میکرده باهاش و براش ناز میکرده
از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا ای آرزوی من تو کجایی و من کجا باور نمی کنم که نمی بینمت تورا گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی از خود برون شوم و خواهمت تو را اشکم روان شود وبغض می کشد وقتی که یاد آوردم رفتن تو را لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار آزرده میکندم هوس دیدن تو را