2777
2789

سلام،پسرم شیش ماهشه وبهش فرنی با آرد برنج میدم و حریره بادوم،ولی خیلی ببخشید مدفوعش به خاطر آرد برنج خیلی خشکه،کسی تجربه ای داره؟چیکار کنم بهتر بشه؟

من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چون غذای کمکی رو شروع کردین اینطوری شده پسر منم همینطور شد..باید آب بدنشو تامین کنی بهش آب بده بخوره یا اگه شیر خشکیه آب شو اضافه تر کن..براش سوپم درست کن ..که تو سوپش کدو حلوایی بریزی شکمش کار میکنه...

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

انجیرو خیس کن ۱۲ساعت بعد تو همون آب میکسش کن که له بشه غلیظ شد آب اضافه کن روزی یک سی‌سی بهش بده 

اگر این معجون نبود پسر من کارش به بستری میکشید

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
انجیرو خیس کن ۱۲ساعت بعد تو همون آب میکسش کن که له بشه غلیظ شد آب اضافه کن روزی یک سی‌سی بهش بده&nbs ...

دوستم واسه بچه شیش هفت ماهه مشکلی نداره این کار؟

دوستم واسه بچه شیش هفت ماهه مشکلی نداره این کار؟

هیچ مشکلی نداره حالا شما میخوایی نیم سیسی بده صبح به صبح بده 

من پسرمر بردم دکتر خدامیدونه شربت انجیرو چهل تومن خریدم فایده نداشت بعد خود انجیرو اینجوری دادم آب رو آتیش شد 

طفلک بچم مقعدش خونریزی می کرد انقدر خشک بود شقاق خفیف گرفته بود

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
هیچ مشکلی نداره حالا شما میخوایی نیم سیسی بده صبح به صبح بده  من پسرمر بردم دکتر خدامیدونه شرب ...

مرسی عزیزم دستت درد نکنه دعات میکنم به خدا

مرسی عزیزم دستت درد نکنه دعات میکنم به خدا

فداتشم عزیزم ولی همون یک سی‌سی رو بده 

کوچولوتم ببوس😘😘😘