2777
2789
عنوان

نی نی میمونه برام؟

299 بازدید | 30 پست

من دو روز تاخیر آز بتا دادم ۳۳۳ بود ۶ روز تاخیر شده بود ۱۶۹۱ بعدش هفته شش رفتم سونو فقط ساک حاملگی بود خالی و سایزشم به هفته ۵ میخورد نه شش تا اینکه چند روز بعد خون ریزی کردم رفتم بیمارستان گفتن داری سقط میکنی ساکتم خالی بوده فرستادن واسه سونو برای بقایای بارداری دیدن جنین تشکیل شده قلبشم میزنه فقط دورش یه هماتومه ۲ و نبم سانتیه و احتمال سقط ۵۰ درصده دکتر شیاف داده و استراحت باز دیروز کمی خون ریزی داشتم که قطع شد خیلی نگرانم امیدی به موندن جوجوم هست؟

پسرم اومدی شدی همه دنیام

انشالله که موندنیه برات صلوات فرستادم

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکل به خدا ان‌شاالله می مونه و سالم میاد بغلت

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

ان شاءالله میمونه عزیزم امیدت بخدا باشه ذکر بگو و قران بخون .. استرس از خودت دور کن که برات سمه

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

استراحت کن ۲سانت که چیزی نیست فقط استراحت کن ..با استراحت حتما میمونه اگه صلاح باشه

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

اخییی عزیزم.اول با عدد بتاتو اشتباه خوندم فک کردم از ۳۳۳شده ۱۶۹

ولی تهش دیدم نوشتی قلبش تشکیل شده.اره ک می مونه برات.

منم دقیقا هفته ۶اینجوری شدم ولی نگفتن واسه چی.خداروشکر خونریزیم قط شد.استراحت کردم و خوب شدم تو هم خوب میشی.

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙