2777
2789

تازه رسیده بودم جاهای خوب ماجرا.. دیشب داشتم میخوندم وسطش یهو تاپیک تعطیل شد.تا اونجا که من خوندم که موردی نداشت.. چرا گزارش میزنین خبببب😒😒😒😞😞😞

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم الان میخاسم بخونم ای بابا

خیلی رفته رو مخم.. یه داستان نیمه کاره تو ذهنم مونده.دوس داشتم بدونم آخرش چی شد.. واقعا اینا که گزارش زدن مغزشون معیوبه😒

خیلی رفته رو مخم.. یه داستان نیمه کاره تو ذهنم مونده.دوس داشتم بدونم آخرش چی شد.. واقعا اینا که گزار ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2168831/عشق-اولم-یه-گناهکار-که-تو-نی-نی-سایت-که-پره-از-پیغمبر-و-حوری-بهشتی-به-گناهش-اعتر

... و من به تو ایمان دارم...

بابا ترخدا انقدر در مورد تعطیل شدنش تاپیک نزنین

هزارتا دیشب تاحالا زدن 

من اصلااون تاپیک روندیدم اما اونهاکی هی میگن چراتعطیله هزارتا شده تا الان😭😭😭😭😭بگردید پیداش میکنید دیگه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

منم داشتم میخوندم که نصفه موند تا اونجایی خوندم که دیگه سرکار نرفت

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
بابا ترخدا انقدر در مورد تعطیل شدنش تاپیک نزنین هزارتا دیشب تاحالا زدن  من اصلااون تاپیک روند ...

خب حالا گریه نکن,اینم یه سبک از تاپیک های تکراریه دیگه عزیزم اشکالش کجاست؟  

باردار نیستم:)
https://www.ninisite.com/discussion/topic/2168831/عشق-اولم-یه-گناهکار-که-تو-نی-نی-سایت-که-پره-از-پیغ ...

جیگرتوووو

بچه ها کجا بخوونیم ادامشا...

همین لینکه که چندتا بالاتر همینجا گذاشته دوستمون.ولی خب خیلیییی خلاصص.من تو همین فاصله رفتم خوندم اومدم