2777
2789
عنوان

به نظرتون من عجیب غریبم؟

201 بازدید | 14 پست

من وقتی میخوام حرف بزنم یا حتی عکس پروفایل بذارم خیلی حواسم هست عاشقانه نباشه چون یه خواهر مجرد سی و سه ساله دارم و یه داداش مجرد  سی و شش ساله.چند تا دوست هم سن خودم دارم ازدواج نکردن.در  مورد همسرم یا بچه هام حرف زیاد حرف نمیزنم و اگه بزنم خیلی با احتیاط  که طرف نکنه دلش بخواد .عکس پروفایلمو هرگز در مورد عشق به همسر یا بچه هام نمیذارم به این دلایلی که گفتم یه جورایی خودسانسوری میکنم شدید.به نظرتون من عجیب غریبم؟

چون می گذرد غمی نیست

بیشتر میشه گفت باشعور و دارای اندکی وسواس فکری

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

بله

اصن شايد دلشون كشيد ي حركتي زدن باعث خيرم شدي

خيلي عجيبي 

اي عجيب 

برو از عجيبي دربيا

يكي از روزاي ١٥سالگي وقتي بيدارميشي,تمام اون كودكي بزرگوارانه و نوجووني معذبيات ميپيچي وباحسرت واه ،ي شب بايدبزرگ بشي ،ديگه بلند نخندي ،خانومانه رفتار كني ،خواسته هات و زياد مطرح نكني،يه چيزايي عيب باشه برات،بلكه با تموم كم و كوچيك بودنت تو دنيا ادم بزرگا جا بشي هيچ وقتم از خودت و هيشكي نپرسي چرا؟اين شرط ادم بزرگ بودنت🍁 ديگه بچه نيستي دنبال علت بگردي بايد خودت ي جوري ب خودت حالي كني ⛏💔ميدوني مسبب اين تبعيض و زوركي جا شدن  تو دنيا بزرگا و يه شب بزرگ شدن كيه؟پدر و مادر👬همينايي ك ميخان بخاطر حرف مردم بچه بيارن،همينايي ك به جاي حلكردن مشكلشون  بچه ميارن تا گرم بشه، پا ب سن گذاشتن  يكي باشه اب دستشون بده بعد١٢٠سال يكي باشه واسشون ي فاتحه بدهشادبشن دختر ميارن  ولي منعش ميكنن از دنياي صورتي ،رنگ دنياش و خودشون خاكستري ميكنن،هميشه محدود و خشمگين ،بعد كم كم اين موجود ظريف ميشه  شاهد و ناظر اختلافات،بي حرمتيا،قهرا،حتي امور شخصي  ميندازن سرش🎃اسمشم ميزارن تربيت درست به همه ميگن دخترمن خيلي جلوتر سنش درك ميكنه😞بلد كار كنه 😖فقط بازي نميكنه😓 و ميشه جز افتخاراتشون،اونوقت اين دختر بچه با دنيا خودش خدافظي ميكنه ويه شب وارددنيا ادم بزرگا ميشه🚯دلسوز و محتاط و محدود روز و شباش و طي ميكنه ،يهو ميشه ٢٠ساله با كلي هيجان و عقده وكمبود،اونوقت در تعاروف كردن عقده هاش و ترساش باز ميشه ،يكي عشق  يكي محبت❣يكي رنگ صورتي💓يكي اعتماد بنفس و شجاعت👽يكي دوست داشتن🤖يكي رها بودن🌪يكي دستش و ميگيره 👫يكي نوازشش ميكنه💑يكي ميشكنه💔يكي رهاش ميكنه🏃🏻 و ميشه كانون سو استفاده يهو ٢٥ساله ميشه ميبينه چيزي ندارهجز رنج اونوقت تو سن ٢٥سالگي ٤نسل و زندگي كرده خودش👧🏻مادرش👸🏻مادربزرگش👩🏼مادربزرگ همه اينا👵🏻پس قبل اينكه بچه بياريد  و بچه رو قرباني كنيد ،هروقت ديديد ازعشق اميد ارامش زيبايي و رنگي پر هستيدوميخايد اينا ادامه دار و تكثير بشن بچه بياريد اونم دختر فقط صورتي 👶🏻💗💕💞💓💟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بنظرم کارت منطقیه...چون لازم نیست کاری کنی که دیگران بخاطر خوشی تو دلشون بسوزه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
آخه میبینم همه خیلی راحت هر چی میخوان میذارن پروفشون و هر حرفی رو راحت میزنن

اونها به خودشون مربوطه ولی بنطرم اشتباه محضه....

یه متن تو شبکه اجتماعی هاهست به اسم زندگی اسلایسی

خوندیش؟ اون درستی کارت روتایید میکنه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

من مجردم و فقط اومدم بگم مررررسی که انقدر فهمیده هستی من دوستام و دخترهای فامیل نه تنها عکس پروفایلشون این چیزهاست بلکه جلو‌ چشمم و علنا هم حرفهایی می‌زنن و کارهایی میکنن که من واقعا غصه میخورم از تنهایی خودم 😔😭 من آدم حسودی نیستم اما واقعا شده سر این موضوع حس حسرت بهم دست داده.واقعا ازت ممنونم که فکر دیگران هستی ایشالا خوشبخت باشی همیشه

من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....
من مجردم و فقط اومدم بگم مررررسی که انقدر فهمیده هستی من دوستام و دخترهای فامیل نه تنها عکس پروفایلش ...

ممنون گلم .واقعا دنبال تأیید نبودم تو این تاپیک.ان شاالله بخت شما و تموم جوونا به خوشبختی باز بشه.فقط میخواستم ببینم کسی مثل من هست یا نه

چون می گذرد غمی نیست

نه عزیزم عجیب نیستی منم مثل تو هستم ،ادم کهنباید عشق شوهرشو همجا جار بزنه مهم خودت و عشق بینتونید ، 

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘
یکی مثل من پیدا شد خدا رو شکر

من حتی تا یه مدت به خاطر یکی از دوستام که بچه دار نمیشه عکس بچمم نمیزاشتم دیگه یه روز خواهرم گذاشت از اون به بعد گذاشتم ، این که خوبه یکی از دوستام پروفایاش دفترنقاشیه قشنگ تا با خواهرشوهرش بحث میکنه یه پست ادم بیشعور فلانه میزاره کلا هرچی تو زندگیش اتفاق‌میفته رو میفهمم کلا نمیدونم فاز بعضیا چیه

به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘