2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هويج جيگر عسل اويشن

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹

هویج و جگر کم باشه.چایی قهوه شکلات اصلا.ماهی دریا و تن ماهی ممنوع.دواهای عطاری هم ممنوع بقیه چیزا فقط در حد تعادل

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
گلپر و زرشک و زعفرون و گل گاو زبون جیگر گوسفند و مصرف زیاد اب هویچچون ویتامین آ زیادی دارن باعث میش ...

من تو سه ماه دوم زیاد خوردم آب هویج😨😨😨😨

عشقم دخترم 💜

اصولا چيزي و ممنوع نميكنن ولي ازونجايي ك مرافبتاي يه ماه اول خيلي مهمه زعفرون و آويشن و كلا ادويه نخور بجز زردچوبه اونم كم زيره اصلا نخور زرشك نخور آب هويج اصلا نخور جگر و كلا خوئك و اينا نخور 

بجاش شير زياد بخور ميوه و سبزيجات بخور مغزيجات بخور اين سه ماه اولو خيليا تعذيه شون خوب ني و توجه نميكنن زياد ولي واقعا رو نيني تاثير ميذاره صبونه سالم حتما بخور سر وقت

ماهي هن نخور بجز ماهي قزل آلا 

حبوبات و گوشت و سبزيجات زياد بخور

چاي هم نخور ن چاي ن قهوه و ن چيزاي كافئين دار بجاش آب جوش بخور نميذاره يوبس بشي

علائمت چیه

جوش شبرين كف كرد 

اصلا هيچ نوع وياري ندارم فقط كمي خوابم زياد شده 

كمي ميل جنسيم زياد شده 

نوك سينه فرق نكرده 

رشد موي پا كم 

شكم قلنبه 

.... 

خدايا مرسي ❤️