سلام من دو هفته پيش با قرص سايتوتيک سقط داشتم يک هفته خونريزي داشتم بعضي وقت ها هم لخته لخته خونريزي داشتم اما الان هر چي بي بي ميزنم مثبته کسي اينجوري بوده من خيلي نگرانم ک دفع نشده باشه اما همه علايم بارداريم از بين رفته ديگه حالت تهوع ندارم کمک کنيد خانما من شديدا استرس دارم
هنوز بتات به صفر نرسیده به تدریج به صفر میرسه عزیزم
بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چراکه شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش بگذاری. . .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم با قرص سقط داشتم الان بهم متیل ارگوین برا دفع بقایا داده دکتر 4روزه مصرف میکنم اما هنوز خونریزی دارم. روز اولی که مصرف کردم دفع لخته هم داشتم اما الان خونریزیه فقط نمیدونم طبیعی یا هنوز بقایا مونده و باید منتظر لخته بمونم