2777
2789

لطفا جواب بدید چندتا تاپیک در مورد سقط داشتم ولی فکرم درگیره ببینم میتونه سقطم بخاطره شدید بودن علائم باشه؟

خدایا شکرت 

من دل درد و کمردرد دارم بتامم بالا شیش هزار بود بعد از دوروز تاخیر ولی خدارو شکر همه چی خوبه دل درد و کمر درد یه چیزه طبیعیه فک نکنم دلیل سقط باشه مگر این ک خیلی شدید باشه همراه با خون ریزی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی خونریزی نداری سقط نکردی من روز موعدم دل درد شدید داشتم اصلا نمی تونستم سرپا وایسم لکه بینی ام داشتم ولی شیاف گذاشتم قطع شد

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
من دل درد و کمردرد دارم بتامم بالا شیش هزار بود بعد از دوروز تاخیر ولی خدارو شکر همه چی خوبه دل درد ...

من بتام روز 29 پریودم 1940 بود بعد خیییییلی دل درد و کمر درد شدیدی داشتم روزی 2تا شیاف میزاشتم ولی یکم راه میرفتم یا سرپا بودم اصلا گریه ام میگرفت از درد اخرم سر 5 هفته سقط شد

خدایا شکرت