2777
2789
عنوان

علایم ندارم ..میشه باردار باشم😒

358 بازدید | 37 پست

بچه ها من اقدام دومم هست

دو روز دیگه موعدمه یعنی پنج شنبه ! امروز بی بی چک ریما زدم منفی بود ..البته روش نوشته بعد 10 روز تاخیر جواب میده 😔

سوال من اینه من قبل پریودیام همیشه درد داشتم ..ماه اول اقدام هم تقریبا بیشتر علایم رو داشتم و شدیدا درد پریودی داشتم ولی اخر پریود شدم

ولی الان هیچ دردی ندارم ..خیلی تعجب اوره برام !!

فقط مثه قبل نفخ دارم همین !

دیشب هم تا صبح همش میرفتم دستشویی گفتم لابد یکی از علایم بارداریه ک بی بی زدم منفی شد

همیشه بیخیالم ولی نزدیک.موعد ک میشه از بس فکر و خیال میکنم خسته میشم این دو روز رو 

کسی بوده بدون علایم باردار شده باشه؟

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!

اره عزیزم من بدون علائم بودم.روز موعد بی بی زدم مثبت شد ودو روز بعد موعد سینه دردم شرو شده وفعلا علائم دیگه ایی ندارم

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تورو خِدا كمكم كنيد من دختر هستم پرده بكارت دارم هفتم شهريور با دوست پسرم رابطه داشتم ولي مالشي بود فقط آلتشو به من ماليد ولي اصلا مائع مني بهم نخور و كاملا مطمعنم ولي از پيشاب ميترسم كه نكنه پيشاب داشته باشه و به من خورده باشه من ١٥ شهريور لكه قهره ايي ديدم زعفرون خورم پريود سدم و مهر ماه  دوم سوم مهر  لكه بيني ديدم و شيشم مهر بيبي چك گذاشتم منفي بود و ١١ مهر پريود شدم بدون درد البته اينم بگم من در پريودي قبلي كمر درد خفيف داشتم و اينكه ١٨ مهر رفتم دكتر برام سونو نوشت و ازمايش خون سونو رو براي هر دكتري فرستادم گفته باردار نيسيتي ولي بازم ميترسم ديشب تو ترشحم رگ هاي خون ديدم 

نگران نباش مال من دیروز منفی بود موعودم امروز مثبت شد

تبریک میگم😍😍😍

بعید میدونم ...😖! 

البته یه هفته مونده ب پریودیم 4 صبح یک دلدرد بیسابقه ای گرفتم گفتم الانه ک خون بیاد ولی بعد خوب شدم

نمیدونم چرا سیستم بدنم اینطور شده !

سلام تورو خِدا كمكم كنيد من دختر هستم پرده بكارت دارم هفتم شهريور با دوست پسرم رابطه داشتم ولي مالشي ...

😐وقتی پریود شدی دیگه باردار نیسعی.ولی نکن یه روزی تاوان پس میدی ماه پشت ابر نمیمونه شک نکن

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
اره عزیزم من بدون علائم بودم.روز موعد بی بی زدم مثبت شد ودو روز بعد موعد سینه دردم شرو شده وفعلا علا ...

وااای چقد خوب 😍

قبل پریودیاتونم درد داشتین یا کلا درد ندارین و سر این بارداری بدون علایم بود !

وااای چقد خوب 😍 قبل پریودیاتونم درد داشتین یا کلا درد ندارین و سر این بارداری بدون علایم بود !

سر بارداری بدون علائم بودم .بیخیال شدم ونرفتم تو فکرش.ماهای قبل تموم علائم هارو ۶داشتم اما باردارنبودم۸

سلام تورو خِدا كمكم كنيد من دختر هستم پرده بكارت دارم هفتم شهريور با دوست پسرم رابطه داشتم ولي مالشي ...

دختر خوب ،پسري که تو رو بخاد مياد خواستکاريت ،مواظب ابروت و اينده ات باش خدا ناظره ماست

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

باردار نیستی.داری گناه خیلی بزرگی میکنی که با نامحرم روابط جنسی داری...اگه شرایط ازدواج داری ازدواج کن پسرا برای لذتشون میان سمت دخترا اهل ززندگی باشه و دوست داشته باشه میاد باهت ازدواج میکنه...