2777
2789
عنوان

برم مرکز بهداشت یا نه؟

576 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

من الان هفته 20 بارداری هستم و هنوز نرفتم مرکز بهداشت پرونده تشکیل بدم راستش قبلا که حامله نبودم یه بار رفتم و چون کارکنانش اصلا اخلاق خوبی نداشتن و واقعا هیچی بارشون نبود دیگه دوس نداشتم برم

به نظرتون ضروریه برای تشکیل پرونده بارداری تحت نظر مرکز بهداشت هم باشم؟

میدونم بعدها برای واکسن نی نی حتما باید برم، اما برای بارداری هم ضروریه؟

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است...1_ به تو چه...2_ به من چه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش دکتر نمیری؟

دکتر میرم و همه چکابهای ماهیانه رو مامایی که پیش دکتر هست انجام میده مث وزن و فشار خون و این چیزا

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است...1_ به تو چه...2_ به من چه...
دکتر میرم و همه چکابهای ماهیانه رو مامایی که پیش دکتر هست انجام میده مث وزن و فشار خون و این چیزا

به نظرم ضرورتی نداره وقتی مرتب میری پیش دکتر.

من اصلا نرفتم.

خدایا، شکرت...

از من که یه روستای کوچیکه خیلی خوبه.آمپول هانو نجانی میزنن واکسن کزاز روبهم زدن.مولتی ویتامین کلسیم ویتامین دی رو هم هر ماه بهم مجانی میدن نمیخواد بخرم.خارجی هم میدن.فشار وزن همه رو کنترل میکنه.مشاوره میدن.صدا قلب بچمو گوش میده هر دفه و معاینه سینه.خیلی عالیه حتما برو 

هیچی  

آره حتما برو دختر خاله من نرفته بود بعد زایمان گفتن ببرین برا واکسن به بهداشت دیگه بهداشت واکسن نمیزد میگف قبلا باید میومدی 

لطفا برا سلامتیه مامانم صلوات بفرستین ممنون 

اره برو.  به قول دوستم ضررش امتحانی نداره😂 چک میشی هر ماه دیگ.  فقط اگ حرفی زدن زیاد جدی نگیر ، استرس ب خودت وارد نکن.  پیش دکترتم مرتب برو. 

ʝust Because ყσʊ are ℳy ɦeart ρounding...❤

بابا نمیدونم چرا اونایی که تو مرکز بهداشتن فکر میکنن متخصص زنان زایمانن واقعا چرا انقدر اعتماد به نفس بالایی دارن آخه مگه چی هستن والا بخدا خود متخصص هاشم انقدر خودشونو بالا نمیگیرن که اینا خودشونو میگیرن 

لطفا برا سلامتیه مامانم صلوات بفرستین ممنون