2777
2789

بیاید از نشونه ها و علایم بارداری تو سه ماهه اول بگید

هفته هشتم بارداری ام. فقط شبا حالت تهوع دارم اما همین حالت تهوع منو از زندگی انداخته . تا ساعت 6سرکارم اما دقیقا بعد از غروب افتاب حالت تهوع دارم ولی اصلا بالا نمیارم. غذا درست کردن برام تنفر انگیزه و به سختی میخوابم . اصلا علاقه ای به شوهرم ندارم و دوست ندارم حتی بهش دست بزنم   شما بگید چطور هستید؟ چی مصرف میکنید ؟ چی رو مراعات میکنید؟

جمله جادویی زندگی من ... این نیز بگذرد

منم از علائم بارداری فقط تهوع و ترشح دارم😂😂 دیگه عادی ام مثل روزای قبل ...

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بیشتر صبح ها حالت تهوع دارم واقعا خیلی سخته خیلی دوسدارم همش بخوابم 

خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین

منم دقیقا هفته هشتم.تهوعم از غروب شروع میشه تا قبل خواب.بالا نمیارمم که راحت بشم.همش تو بزرخم انگار.اگه معدم خالی بمونه تهوعم بیشتر میشه و بااااید یه چیزی بخورم تا خوب شم.باسنم خیلی بزرگ شده.شکمم همینطور عین چهارماهه ها شدم به خاطر اینکه تخمدانام خیلی بزرگ شده.یه هفته پیشم خونریزی شدیدی داشتم که شکر خدا قلبش میزد و با امپول رفع شد

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙

بااجازه من هنوز اول راهم .علائمی ندارم بجز سینه 😂درد.امیدوارم که تهوع نداشته باشم تا اخرش چون متنفرم😂

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
در کل از بارداری متنفر شدم . وقتی میرم خونه حتی حال ندارم خونه رو تمیز کنم. فقط روزشماری میکنم دوره ...

رفتید برای سونو قلب؟

خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین
قرص B6 بخور برای تهوعت، منم سرکار میرم با این قرص یه کم آرومم.

والا به دکترم گفتم . گفت نیازی نیست. بعدشم فقط یه عالمه شیاف داد. حس میکنم خشاب کلاشینکفم   

جمله جادویی زندگی من ... این نیز بگذرد
منم دقیقا هفته هشتم.تهوعم از غروب شروع میشه تا قبل خواب.بالا نمیارمم که راحت بشم.همش تو بزرخم انگار. ...

شماهفته چند رفتید براسونوقلب؟

من از صبح تهوع دارم تا آخر شب اکثر روزا بالا میارم بخاطر همین بالا آوردن گلوم زخم شده و بدجوری اذیتم میکنه مدام فشارم می افته و سرگیجه دارم آشپزی نمیتونم بکنم و چیزیم دوس ندارم بخورم😔😭😭😭

داستان رو از اول تعریف کنید نه از اون جایی که تحملم تموم شد و مثل خودتون شدم🤞🙂

هفته ۶ قلبش میزد هفته ۷ خونریزی کردم ولی خداروصدهزار مرتبه شکر بازم قلبش میزد و خونریزیم تموم شد

اخرین پریودیتون کی بود؟