2777
2789
عنوان

واکسن یک سالگی و تب

125 بازدید | 6 پست

سه شنبه قبلی بچمو واکسن یک سالگی زدم .الان سه روزه تب داره.دیروز دکترم بردم گفت تب عادیه .امکان داره ابریزشم بگیره و دارو داد

امروز بهش استا دادم ولی تبش پایین نمیاد .بدنش خیلی داغه .داره دندونم در میاره .

تو خونه تنهام کسی رو هم ندارم .چکار کنم  تبش بیاد پایین .دارم می میرم از نگرانی  

شیاف بزن بهش

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بچه رو پاشویه کن ،مایعات خنک بهش زیاد بده، لباساشو کم کن دمای اتاثشو بیار پایین

شیاف استامینوفن بزار

یا قطره ی استامینوفن بهش بده هر چهار ساعت ،دوبرابر وزن بچت.

استا ۱۲۵ دارم خوبه برا یک سال ؟؟

اره عزیزم همون برا بچه هاس نصفشو بزن پایین نبپیومد بعد چن ساعت نصف دیگ بزن

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡