2777
2789
عنوان

بارداری واحتمال نشت کیسه آب

140 بازدید | 16 پست

سلام

هفته۱۶بارداری هستم ۲ روزه ترشحات زرد کم رنگ دارم جوری ک لباسم خیس میشه،مخصوصاصبح ک ازخواب بیدارمیشم خیلی بیشتره

خیلی نگرانم ممکنه نشت کیسه آب باشه؟؟؟

خواهش میکنم راهنماییم کنید😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اب کیسه اگه پاره بشه مثل ادرار بی اخیار میریزه در اون حد رقیقه؟شاید ترشحاتت رقیقه.در هر صورت برو دکتر طونو بنویسه مقدار اب رو اندازه بگیره و مطمئن شو

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰

بخدا من حتی کیسه ابم سوراخ بود کلی پول ازمایشمداده بودم ولی بازم نفهمیدم . ولی بلاخره پشت گوش ننداز انقدر وه استرس داری .

من البته ماه اخرم بود دیگه زتیمان زودرس گرفتم 

صبح قدری بود ک متوجه خیس شدنش شدم  دو روزه زیادسرپابودم ازشهرستان مهمان داشتم ممکنه بخاطرهمین ...

پس چند رو  استراحت کن و کار و فلالیت سنگین رو ول کن 

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰
بخدا من حتی کیسه ابم سوراخ بود کلی پول ازمایشمداده بودم ولی بازم نفهمیدم . ولی بلاخره پشت گوش ننداز ...

پنج شنبه نوبت سونو ودکتردارم تااون موقع دیرمیشه؟؟

جون دکترم زودتر ویزیت نمیکنه