2777
2789

من خودم یه رئیس بداخلاق داشتم یه بار تو جلسه ی مهمی بودیم ریئسمون پاشد از رو صندلیش وقتی خواست بشینه صندلی از زیر پاش لیز خورد با پشت خورد رو زمین هیچ کس از ترسش جرات خندیدن نداشت ولی من هرکاری کردم نتونستم خودمو کنترل کنم زدم زیر خنده😂 بعد از منم جلسه رفت تو هوا😂واااای فقط اون صحنه ایی که خورد زمین خیلی خنده دار بود

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

یادم نمیاد😐😐😐

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعضی جاها بوده ولی الان حضور ذهن ندارم

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

منم تو یک روضه خونی وسط گریه مداحی یکی ترقه انداخت روضه خون پشت میکروفن صداش جیغ مانند شد باز سریع برگشت من قش کرده بودم همه زیر چادر میخندیدن

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم

منه لعنتی تو موقعیت های بد خنده عصبی و استرسی میگیرم😐

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

سر کلاس بودیم خط شورت استادمون از زیر شلوارش معلوم بود حالت شورتشم خیلی زنونه بود داشتم جر میخوردم آخرشم ترکیدم  چقد بد نگام میکرد صدای خندم پخش میشد تو کلاس اصلا ابرو برام نموند 😅😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

من مادرشوهر عزیزم باد معده داد ذاتا اصلا نمیخندم به این اتفاق ولی یک بار خیلی ناجور خندم گرفته بود هر کار میکردم کنترل نمیشد

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!

من لبمو گاز میگیرم 😃

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀

یه استاد پیر ریزه میزه داشتم،

از اینا که بزرگ شده انگلیس بود و لباساش همه مارک..

، تاکید داشت از بالا تخته بنویسه، با ابن سنش هی میپرید بالا تا یه کلمه بنویسه،

زدم زیر خنده،

جلو همه دعوام کرد😂😂😂😂

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 

وای من یبار تو مجلس ختم یکی انقد خندیدم از دسته یه بچهه که نگو، خدا رحمتش کنه مجلسش حسابی شاد بود😅😅😅😅😅 

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

وای من هیچوقت نتونستم تا حالا جلوی خنده مو بگیرم

همیشه خواهرم و مامانم میگن با تو بریم جایی، یه اتفاقی بیفته، اونقدر میخندی که ابروی طرف میره

ولی دست خودم نیست

یه بار یه خانمه تپلی رو پله برقی پل هوایی چپه شد. دوستش هم زورش نمیرسید بلندش کنه

من از شدت خنده نمیتونستم برم کمکشون

هنوزم یادم میفته خنده م میگیره

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)