2777
2789
عنوان

متاهلی بیاین مشورت

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 31 پست

بعد ازدواج که دوست های مجردشو گذاشت کنار و فقط با متاهل ها رفت امد میکنیم فقط یه دونه دوست مجرد داره  اونم چون تاییدش میکنه و اینها باهاش اوکیه و میاد خونمون و ما میریم خونش من دخالتی تو دوستی هاش ندارم خودش ارتباط هاشو مدیریت میکنه بدون دخالت من و در کل هواسش هست  

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم هیچی،فقط در حد سر کلاس و باشگاه

من دوست دارم گاها با دوستاش باشه ولی خب مشغله ش نمیذاره

آدما به روحیه نیاز دارن،هر چقدر هم عاشق همسر و زندگیشون باشن دوست جای خودش روداره و همیشه یکی از نیازهای روحیش

یه حرفایی رو اصلا نمیشه به همسر گفت فقط باید به دوستت بگی،این در مورد آقایون هم صادقه

یه شوخیای حتی

خلاصه که بهش سخت نگیر

دست و پای مرد بسته بشه خسته میشه

اگه دوستاش نرمالن حساسیت به خرج نده البته در عد اعتدال وقت بذاره براشون

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

شوهرم با دوستاش نمی گرده میره مغازه روزا شبا هم خونس .  بریم خونه خواهرم با شوهرخواهرم  میرن قلیون می کشن بیرون. یا دامادمون بیاد خونمون و اینا بازم میرن بیرون شبش اونم برای قلیون😆.البته 2 ساعتی باهم فاصله داریم دیر دیر پیش میاد اینم

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش

من دوستاشو میشناسم...مشکلی با رفت وآمد باشون ندارم.چون خوبن...در ضمن دوستاش متاهلن...یبار بش پیشنهاد دادم ک دوستاش دعوت کنه باهم بریم بیرون ک هم من ببینمشون هم با زناشون آشنا بشم.شوهرمم قبول کرد.از وقتی دیدمشون خیالم راحت شده.۳تا دوستم بیشتر نداره ک از دوران مدرسه باهم بودن.

😐شوهر منم همینطور  دوتا دوست صمیمی از بچگی داشت  تو زرد از اب دراومدن ادمای جالبی نیست& ...

اینم دوستای بچگیش بودن.با یکیشون ارتباط داره ورحد سلام علیک با یکیشون ن

Rühümün şevģinę íhťiyàjìvàr 💜

شوهر من فقط یه دوست صمیمی داره که منم کاملا میشناسمس ازش مطمئنم پسر خوبیه اقلب سه تایی باهم میریم تفریح خیلی چشم پاک و سالمه از نظر اخلاقی 

شوهرمم تنها بخواد باهاش بره من مخالفتی نمیکنم

شوهر منم هیچی،فقط در حد سر کلاس و باشگاه من دوست دارم گاها با دوستاش باشه ولی خب مشغله ش نمیذاره آ ...

نامزدم از اونایی نیست که خیلی وقت بگذرونه باهاشون

الان بعد چند هفته رفته پیششون و دوسه تا بیشتر نیستن و آدمای خوبین اما من خیلی حساسم و احساس خطر میکنم همیشه بس که بد شنیدم از رفیق باز شدن مرد بعد از ازدواج

همسرم قبل از ازدواج عضو گروه کوهنوردی بود و الانم با یه سریاشون(دختر و پسر) اکثرا هم مجردن در ارتباطیم اتفاقا مشکلی هم ندارم البته واقعا رفت و امد باهاشون رو دوست دارم و آدمهای خوبی هستن

منم یه سری دوست دارم که با اونام در ارتباطیم

این نیز بگذرد

خيلي جالبه كه تو اين قضيه رفيق بازي هرچي حساسيت نشون بدي خيلي خيلي بدتر ميشه من شوهرم قبل ازدواج كلا همش با دوستاش بوده تو خاستگاري هم به من گفت منم حساس نبودم اصلا بعد از ازدواج خودش همشون رو گزاشت كنار

حالا دختر خالم انقده گير الكي داد به شوهزش كه الان كلا شبا با دوستاش بيرونه

خيلي جالبه كه تو اين قضيه رفيق بازي هرچي حساسيت نشون بدي خيلي خيلي بدتر ميشه من شوهرم قبل ازدواج كلا ...

دوست جان من واقعا حساسم و این حساسیت چون پدرم و خانوادم اینجوری نبودن در زندگی مشترک اذیتم می‌کنه

الان هم حرفی میشه مامانم سریع به من میگه بهش گوشزد کن که دوست تو زندگی به دردت نمیخوره

دوست جان من واقعا حساسم و این حساسیت چون پدرم و خانوادم اینجوری نبودن در زندگی مشترک اذیتم می‌کنه ا ...

خانواده من هم اصلا اهلش نبودن 

ولي اكثر مردا اينجوري ان كه اگه به يه چيزي خيلي گير بدي بدتر ميكنن

خيلي بايد با سياست رفتار كني اگه انقده حساسي