الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستان من ذخیره پرستاری قبول شدمو الان دانشگاه آزاد گفته دوباره باید انتخاب رشته کنید 😭 اینقدر گریه کردم که خدامیدونه ... معلومه قرار نیس قبول بشم وگرنه اینجوری نمیشد ... این شانسِ گندِ منه دیگه بُریدم اینقدر خوشحال بودم ، اصن نمیتونم تصور کنم که قبول نشم ، آخه بسیجی هم نیستم که سهمیه بسیج داشته باشم 😭 همه قبول میشن جز من 😭 دارم کافر میشم
دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم
اصلا دوست ندارم خونه دار باشمو شرایطِ دوباره خوندنو هم ندارم 😞 ینی روحیه ام به خونه دار بودن نمیخوره ... شوهرمم بیکاره ، خیلی به دانشگاه احتیاج داشتم 😞
دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم