2777
2789
عنوان

من دلم گرفته اعصابم بابت موضوعی خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 31 پست
اخه  بدی من این کاری ندارم همش خونم دلم یه اتاق جدید میخواد ادمای خوب

عزیزم منم خانه دارم و شوهرمم خیلی خونه نیست

روحیمم خیلی حساسه و زود رنجم ولی خودمو با کارای خونه آشپزی های جور وا جور 

یکم روبان دوزی و باشگاه رفتن سرگرم میکنم

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی خانم گل

خدای مهربونم ممنونم بابت نی نی که تو دلم کاشتی دل همه منتظرا رو شاد کن   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم خانه دارم و شوهرمم خیلی خونه نیست روحیمم خیلی حساسه و زود رنجم ولی خودمو با کارای خونه آش ...

اره واقعا 

برام  دعا کنید خیلی محتاج دعا شما عزیزان هستم   
اخی چراا

دوستان من ذخیره پرستاری قبول شدمو الان دانشگاه آزاد گفته دوباره باید انتخاب رشته کنید 😭 اینقدر گریه کردم که خدامیدونه ... معلومه قرار نیس قبول بشم وگرنه اینجوری نمیشد ... این شانسِ گندِ منه دیگه بُریدم اینقدر خوشحال بودم ، اصن نمیتونم تصور کنم که قبول نشم ، آخه بسیجی هم نیستم که سهمیه بسیج داشته باشم 😭 همه قبول میشن جز من 😭 دارم کافر میشم

دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم
منم همینطوریم . خیلی راحت به هم میریزم . و روی موضوع قفل می کنم . ممکنه چندماه یا چندسال ذهنمو در ...

واای چقد بد منم

اصلا دوست ندارم خونه دار باشمو شرایطِ دوباره خوندنو هم ندارم 😞 ینی روحیه ام به خونه دار بودن نمیخوره ... شوهرمم بیکاره ، خیلی به دانشگاه احتیاج داشتم 😞

دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم
دوستان من ذخیره پرستاری قبول شدمو الان دانشگاه آزاد گفته دوباره باید انتخاب رشته کنید 😭 اینقدر گریه ...

ان شاءالله میشی،عزیزم نذر کن صلوات

اصلا دوست ندارم خونه دار باشمو شرایطِ دوباره خوندنو هم ندارم 😞 ینی روحیه ام به خونه دار بودن نمیخور ...

ان شاءالله درست میشه  من مطمئنم بهترینا برات تو راه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1919027/بی-حیا-کردن-پسربچه-ها?page=1

خوندم اما من نوشتم دلم گرفته از بی حیا اینا که حرف نزدم

خوندم اما من نوشتم دلم گرفته از بی حیا اینا که حرف نزدم

خب منم واسه این مطلب که نوشتم نمی تونم ذهنم رو خالی کنم و به هم ریختم . اصلا نمی تونم قوی باشم . مثل یک خوره عذابم میده 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها