2777
2789
عنوان

قد و وزن کودک ۱۸ ماهه

652 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من دیروز برا ۱۸ ماهگی دخترمو بردم قدش ۸۰ وزنش ۱۰ بود بنظرتون کم نیست😣😣مخصوصا قدش اخه منو باباش قدبلندیم انتظار دارم اونم قدبلند باشه ولی تازه تو سایت بعضیا گفته بودن قد کودک ۱۸ماهه۸۵ یا ۸۹ یا ۸۴ از این پایینتر نبود خیلی نگرانم😣😣😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ناز نازی  یکم کوچولوعه،ولی مهم اینه از اول روی چه نموداری بوده و الان روی همون نمودار هست ی ...

چیکار کنم بیشتر بشه قدش وای ن توروخدا نمیخام کوچولو باشه اره طبق محور رشد کرده ولی😣😣😣

احتمالا قدش بلند میشع ولی یهویی .من داداشم با وزن و قد خیلی کم به دنیا اومد و خیلی ریزه میزه بود الا ...

به به مث داداشه من ک بدنیا اومدنی خیلی ریزه و کمتراز ۲کیلو بود ولی الان ماشالا ۲۲سالشه و ۱۹۰قدشه

اره خیلی از دیروز همش بهونه میگیره خوب نمیتونه راه بره سینه هام از درد میترکن از بس از دیروز تو دهنش ...

وای خدا😔😢منم‌پسرم دویماه دیگه واکسن‌ ۱سالو نیمشی همون‌موقع هام‌خودم زایمان‌میکنم خدا رحم‌کنه پس😢

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
وای خدا😔😢منم‌پسرم دویماه دیگه واکسن‌ ۱سالو نیمشی همون‌موقع هام‌خودم زایمان‌میکنم خدا رحم‌کنه پس😢

ایشالا بسلامتی زایمان کنی😍ولی امیدوارمپسرتون مثل دخترم نکنه مخصوصا اونایی ک شیر خودشونو میدم من نوک سینه هام از درد میترکه شب تا صبح میخوره خودمم ضعف کردم از بدشانسی پریود هستم بیشتر ضعف و خستگی دارم🙁🙁