2777
2789
عنوان

کی آشپزیش خوبه?کمک کمک

776 بازدید | 75 پست

با کدو حلوایی چی میشه درست کرد?

هر کی بلده یه غذای خوشمزه اسم غذا رو با دستورش واسم بذاره

مرسی

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پلو و ماهی

مکعبی خورد کن موقع دم کردن برنج باهاش قاطی کن بذار دم بکشه ماهی ام تنگش خیلی خوشمزه سسسسس البته کته ها برنجم باید با شیر کته بذاری نه آب

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

کَکِه😁

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

مواد لازم:

هویج خرد شده            1 پیمانه

ساقه کرفس خرد شده  1 پیمانه

سیب زمینی خرد شده  1 پیمانه

پیاز نگینی شده           1 عدد متوسط

کدو حلوایی                نصف 1 عدد کوچک

کره                          1 قالب کوچک

آب مرغ                      2 پیمانه

نمک و ادویه                به میزان لازم

زنجبيل هم دلخواهه . من كم ميزنم يه تندي خوبي به سوپ ميده ولي شما اگر تندي دوست داري ميتوني فلفل زياد بزني زنجبيل نزني.

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

میتونین رشته پلو یا سبزی پلو درست کنین و کدو حلوایی تیکه تیکه بذارین تهش کنار غذاتون بخورین خوشمزه ست.

میتونین کیک درست کنین.

میتونین با پوست  تیکه های درشت کنین و بپزین بعد روش ارده بریزین یه کم و بعد بخورین(هم گرمشو میشه خورد هم سردش)

کشک وکدو

میشه توضیح بدی

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
میتونین رشته پلو یا سبزی پلو درست کنین و کدو حلوایی تیکه تیکه بذارین تهش کنار غذاتون بخورین خوشمزه س ...

یعنی مثل ته چین?

از قبل نباید بپزمشون?

من روش شکرریختم باآب خیلی کم...خوشمزه شد

سرخ کنم چجوری در چه حد