2777
2789
عنوان

درس خوندن برای دکتری

3559 بازدید | 25 پست

سلام..بچه ها خیلی دوست دارم دکتری بخونم ولی انگیزم خیلی کمه آزمون های استخدامی هم با نمره ی بالا رد میشم چون تک ظرفیتی هستن مثلا آزمون تیرماه با نمره ۹۷رد شدم و رقیبم چون فرزند جانباز بود قبول شده ...خیلی از بیکاری و بی هدفی خسته شدم دلم میخواد پویا باشم اگه دکتری بخونم حداقل ۴ سال دغدغه دارم ..درسته کار داشتن خوبه ولی هدف نداشتن و رخوت و سستی فکری بیکاری بدتره ..شما بهم بگین چیکار کنم متولد دهه ۶۰

منم متولد ۶۲ام ولی دکتری دوست ندارم دلم میخواد برم لیسانس دوره لیسانس خیلی دوست دارم ولی نمیدونم چه رشته ای بخونم کلا دوست دارم همه عمرم دانشجو باشم😄

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برو بخون عزیزم....دکتری ک دیپلم و لیسانس نیست که حتما بعدشم یه شغل خوب پیدا میکنی.‌‌‌با دست روی دست گذاشتن فقط وقتتو تلف میکنی و بعدها پشیمون میشی....حتما اقدام کن و بخون..‌‌حتما حتما

من خودم ۲۱ سالمه درسم عالی بود ازدواج کردم ول کردم.داشتم دق میکردم که درس نمیتونم بخونم...الان دارم میرم کانادا برای درس انقد خوشحال شدم و انگیزه گرفتم برای زندگی که خدا میدونه.

هرچقدرم که صبور باشی....شب موقع خواب تازه داستان شروع میشه......
برای‌چه رشته ایی میری عزیزم؟

پزشکی😍😍😍

منتها اولش باید یه دوره لیسانس بگذرونم بعد برای MCAT یا همون کالج پزشکی آزمون بدم😩😩

پزشکی😍😍😍 منتها اولش باید یه دوره لیسانس بگذرونم بعد برای MCAT یا همون کالج پزشکی آزمون بدم😩😩

موفق باشی عزییزم😍😍

منم میخوام بعد ارشد این آزمون رو بدم

امسال میخوام آزمون ارشد بدم

فداتشم عزیزم. شماهم کانادا هستین؟

الان که نه ایرانم😅😅 ولی بعد ارشد یا برای دکترای رشته خودم یا برای mcat اقدام میکنم.کشوری هم که دوست دارم کانداست.دیگه نمیدونم بتونم هزینه هارو بدم یا نه😂

الان که نه ایرانم😅😅 ولی بعد ارشد یا برای دکترای رشته خودم یا برای mcat اقدام میکنم.کشوری هم که دوس ...

به سلامتی دوستم موفق باشین!

میتونین درکنارش کار نیمه وقت انجام بدین