تصمیم گرفتم تا همسرم ازمایشش نرمال نشه باردار نشم من تو یکسال دو بار سقط کرده بودم یکبار فروردین و یکبار هم اخر اذر همونسال ... از اونموقع تا سال بعدش دیگه نخواستم باردار بشم تا وقتی که ازمایش همسرم نرمال باشه اخه پنجاه درصد قضیه همسره و باید اسپرم قویو سریع و طبیعی باشه والا مثل دو تا بارداری ناموفقی که داشتم سقط میشه حتی اگه تا اخرای بارداری هم خودمو میکشوندم بازم خیلی پر خطر بود هیچوقت از اسپرم ضعیف، جنین قوی تولید نمیشه و نمیتونه مراحل رشد رو طی کنه .... هرچند که اراده خدا از همه چی بالاتره ... حتی اگه اسپرم ضعیف باشه... یک اشنایی داشتیم که خواهرش دو با سقط کرده بودو سنشم از من بیشتر بودو اونم تحت درمان بود شنیدم که باردار شده و سه ماه از باردلریش میگذره و وضعیتشم عالی بود ( الان یه دختر ناز داره که سه یا چهار ماه از پسر کوچولوی من بزرگتره ) بهش زنگ زدمو گفتم مشکل همسرمو ... جالب این بود که همسر اونم مشکل ضعیف بودن اسپرم داشت مشکلش دقیقا مثل همسر من بود... مورفولوژی و سرعت کم ... توصیه اش خیلی ساده و راحت بود و اصلا پیچیده نبود اون دقیقا به من اینو گفت:
از الان تا عید سه ماه وقت داری که رحم خودت و طبع همسرتو گرم کنی نگران نباش فقط و فقط همه غذاهای طبع سرد رو از خونت حذف کن فقط گرمی بخور یه معجزه بزرگ خلقت خدا که نخوده نخود.... نخود... تو همه غذاها ارد نخود بریز یا همون ارد نخودچی خودمون ... منم هاج و واج مونده بودم که این ادم تحصیل کرده و سانتی مانتال که کلی اهل تحقیق و کتابه .. چی داره میگه ... نخود همین ... گفت من از دکتر طب سنتیم که خیلی حاذق تو کرج ..فقط همین توصیه رو داشتم ... نخود رو تا نصفه بریز تو یه لیوان بعدم تا سرش اب بریز بذار تو یخچال یک روز بمونه اب طلایی رنگش رو بده به همسرت هر روز صبح بخوره خود نخود رو هم پخته شده بخورین و توی غذاهاتون بریزین... از اونجایی که خدامیخواست و من بی اطلاع بودم... من تو اشپزخونه یک کیسه بزرگ ارد نخودچی داشتم که تو غذاهامون برای کتلت و... استفاده میکردم برای صرفه اقتصادیش... باورتون میشه من بیخبر بودم از خاصیتش و فقط برای صرفه اقتصادیش استفتده میکردم اونم زیاد تو همه غذاها...
وقتی اینو گفت من دیگه توی چایمون هم زنجفیل و دارچین میریختم و با همسرم میخوردیم ... توی عسلم دارچین میریختم و هر روز هم خودم و هم همسرم میخوردیم...