2777
2789
عنوان

خانومادرمان شب ادراری

163 بازدید | 11 پست

کسی میدونه برادرمان شب ادراری چیکاربایدکرد،،دخترم پیش دبستانی میره ولی هنوزم شباخودشوخیس میکنه،،درضمن خیلی خواب سنگینه😢

زندگی جاریست😁شایدم مادرشوهره😜😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🍃💐🍃💐🍃💐🍃💐

@shafavadarman

🌷سوال پنجاه وهفتم؟🌷

شب ادراری کودکان

با سلام و خسته نباشید

درمان شب ادراری بچه ها(پسر 6ساله)

🌷جواب سوال🌷

🌺 برای شب ادراری کودکان درمان های زیر توصیه می شود:

✍گاهی به علت سردی کل بدن است که علامت ان این است وقتی سردی می خورد دچار شب ادراری می شود که در این صورت درمان ان خوردن گرمی ها و پرهیز از سردی ها می باشد.

✍گاهی شب ادراری به علت سردی مثانه است و علامت ان این است که چه سردی بخورد و چه نخورد دچار شب ادراری می شود در این صورت درمان ان این است که به روی مثانه و پهلوها ( کلیه ها) و کمر روغن گل سرخ به مدت چهل شب مالیده شود.

✍مالیدن مخلوط روغن سیاهدانه با روغن بادام تلخ به مقدار مساوی از بالای گردن تا اخرین مهره کمر هر شب به مدت پنج دقیقه و همچنین اطراف ناف و زیر مثانه و ماساژ دادن ان به مدت یکماه.

✍ حجامت ساکرال( ناحیه گودی کمر ) در سه مرحله با فاصله ماهی یکبار در صورت نداشتن کم خونی هم مفید می باشد.

✍ انجام بادکش کمر و مصرف جوشانده چوب دارچین با عسل یا نبات شب ها قبل از خواب.

@shafavadarman

🍃💐🍃💐🍃💐🍃💐

سلام خانومی. نگران نباش عادیه تو بچه هاا.. هر بچه ای یک مشکلی داره.. دختر من شبها از تاریکی میترسید.. از یکی از دوستهام کمک گرفتم. اونم دوست روانشناسش رو فرستاد خونمون.. دو سه ساعت با ما حرف زد.. بعدش دوستم اومد خونه ما و یکسری تغییرات داد تو اتاق.. هم خوشگلتر شد اتاق هم دخترم کم کم به تاریکی عادت کرد.. الان خیلی بهتر شده.. خواستی بزنگ به دوستم بگو از طرف منی شاید کمکت کنه. 09122499952

سلام نه هنوز😔😔😔😔😔

عزیزم از طب سنتی کمک بگیر.طب نوین درمانی برای این قضیه نداره.نطمئن باش جواب میگیری

دوستان میشه واسه خوب شدن حال پسرم یه صلوات بفرستید.خیلی این روزا حالم خرابه😭😭😭