2777
2789
عنوان

یکی که همیشه اینجاست و از همه تاپیک ها باخبره بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید درست نباشه گفتنش ولی این طفل معصوم رفتنش بهتر از موندنش بود  چون هم درصد سوختگیش خیلی با ...

بله سوختگی خیلی سخته ولی من یه روز بعدش که اومدم گفتن بهبود پیدا کرده خیلی خوشحال شدم دیگه چیزی نفهمیدم یه روز  دستم  سوخته بود خیلی سخت بود با اینکه یه جای کوچکی بود ولی از اون روز همش بهش فک میکنم 80درصد سوختگی به زبان آسونه

اگر كسي را دوست داري، به او بگو. زيرا قلبها معمولاً با كلماتي كه ناگفته مي‌مانند، مي‌شكنند 
شاید درست نباشه گفتنش ولی این طفل معصوم رفتنش بهتر از موندنش بود  چون هم درصد سوختگیش خیلی با ...

دقیقا منم میخاستم بگم

اما ترسیدم از هجوم کاربرا

هرکسی سزاوار فرصتی دیگر است ، اما نه برای همان اشتباه ...
جان؟؟کدوم عمه ای این کارو میکنه؟

بابا من خودم هم عمه ام.  عاشق برادرزاده هامم.

ازدید عروسهای نی نی سایت که انقدر بد خواهر شوهر رو میگن  

یکی از دوستهام نقل میکرد از مادرش که مژه هام بلند بوده کوچک بودم عمه ام با قیچی چیده ....شنیده ام که میگم.    و مادرش از نمونه عروسهای نی نی سایتی بود.  

خوشبختی تکرار لحظات خوشحالیست