2777
2789
عنوان

شکم‌گنده بعد سزارین،کمک

255 بازدید | 18 پست

سلام.خانوما.من چهار روزه زایمان کردم و بچم زودتر از موعد دنیا اومد.تو بارداری شکمم خیلی گنده و تیز شده بود.حالا که زایمان کردم شکمم با قبل عمل فرقی نکرده و همونقدر گنده و بزرگ مونده جوری که هرکی منو میبینه فکر میکنه حامله و پابه ماه هستم.توروخدا بگین چیکار کنم؟طبیعیه؟کسی اینجور بوده؟برم دکتر؟خواهش میکنم راهنماییم کنین.

پاسخهاتون رو بعد میخونم آخه بچم رفته دستگاه و فرصت ندارم بیام نت و حسابی داغونم.التماس دعا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا بعد عمل موقعی که اومدن به شکمت فشار بدن نذاشتی خالم اینطوری بود جوری که برا باز کردن بخیه رفت دکتر دکتره گفته بود من باز نمیکنم شاید جوش نخورده باشه برو متخصص 

دخترم آنا همه زندگیمه😘

دقیقا من اینطور بودم

شکمتو حتما ببند خیلی تاثیر داره

ولی در کل شکمت میمونه و فقط بعد از چند ماه اگه ورزش و پیاده روی کنی میره

من چهار ماهه زایمان کردم ولی هنوز شکم دارم با اینکه بستم شکممو

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
فقط شکمت را ببند اگه نبدی تا پنج شش ماه همینجوره خدا نکرده ...بعدش هم تازه زایمان کردی چیکار داری به ...

روح و روانم به هم ریخته کارم شده گریه و ناله از طرفی هم هرکی منو میبینه این شکم لامصب رو به رخم میکشه .خیلی حالم بده

احتمالا بعد عمل موقعی که اومدن به شکمت فشار بدن نذاشتی خالم اینطوری بود جوری که برا باز کردن بخیه رف ...

دوبار همون موقع که ببحس بودم فشارم دادن.دوبارم سه ساعت بعد عمل.گذاشتم فشار بدم.دیگم کسی برا فشار دادن نیومد

روح و روانم به هم ریخته کارم شده گریه و ناله از طرفی هم هرکی منو میبینه این شکم لامصب رو به رخم میکش ...

دقیقا منم همه قبل از سلام میگفتن وااااای شکمت

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
فقط خونریزی بعد عمل و این چند روزم خیلی کمه.میگم شاید به خاطر اینه.آره؟

نه طبیعیه

چون شکمو فشار میدن خونریزی خیلی کم میشه

ولی اگه ببندی خیلی خوبه

دردتو هم کمتر میکنه

دوبار همون موقع که ببحس بودم فشارم دادن.دوبارم سه ساعت بعد عمل.گذاشتم فشار بدم.دیگم کسی برا فشار داد ...

من ۵ بار فشار دادن آخرین بار دیگه بی حس نبودم خیییییلی درد داشت ولی مانع نشدم چون وضع خالمو دیده بودم

دخترم آنا همه زندگیمه😘