2777
2789

اون هر اسمی تو فیلما ترکی میشنوه به شوخی صدام میزنه, فیلم نمیبینه من که نگا میکنم میشنوه, یه بار میگه جمره, یبار ایلول, یبار از سرکار اومد دیدم داره میگه نسترن نسترن, میگم خدا نسترن کیه,نگو با منه, یا میگه دختری , یا میگه بچم , همینا

الهم صل علی محمد و آل محمد!برای شادی روح همه ی رفتگان !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اغلب میگه بانو.گاهی ام:عزیز  نفس  خانومی یا اسمم همراه با جان

وقتی ام عصبانیتش میکنم میگه خانوم جان!! 

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
اون هر اسمی تو فیلما ترکی میشنوه به شوخی صدام میزنه, فیلم نمیبینه من که نگا میکنم میشنوه, یه بار میگ ...

گفتی بچه هم یاد داود هزینه افتادم😂

اگر صدبار میمردم بازم.تورو میدیدم عاشق میشدم.....

یبار مریض بودم بردم درمونگاه, رفت نوبت گرفت و اومد منو ببره تو اتاق دکتر,حواسش نبود کجاییم و دورمون شلوغه, گفت دختری,پاشو دورت بگردم پاشو بچم, همه برگشتن نگا کردن ببینن این خرس گنده واقعا بچشه یا زنشه

الهم صل علی محمد و آل محمد!برای شادی روح همه ی رفتگان !