2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور کنيد بعضى موقع ها روى يه مسله خيلى مهمى دعواى بزرگى ميکنيم حتى يه ساعت هم قهرنميشيم ولى دوس دارم قهرکنم نميشه

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      

😁😁😁😁ما داریم دعوا میکنیما یهو ی چی میگ میخندیم یعنی دعواهای خشننننن .

امروززرر انقد دعوا کردیم گریه کردم 😑😑😑نمیدونم چحوری کار به شیطنت رسید 

اصن قهر بی مفهومه تو خونه ما 

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم

منم‌دقیقا الان واقعا احساس میکنم‌نیازه که چند روزی با شوهرم قهر باشم تا به خودش بیاد اما بی عرضه هستم نمیتونم‌قهر کنم

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

هنوز ازدواج نکردیم ولی تازه رفتیم تو۵سال...

اصلا نمیتونم قهرباشم ...بدترین دعواروباهم کردیم ولی یکساعت بعد حالا اگه اون مقصربوده باشه زنگ میزنه یامن مقصرباشم ز میزنم...ولی شده مقصر نبودم داشتم میترکیدم ونتونستم طاقت بیارم ی اس کوچیکی بدم تا بیادجلوخودش😂

پروردگارا فقیر آن است ک تورا ندارد..♡
😁😁😁😁ما داریم دعوا میکنیما یهو ی چی میگ میخندیم یعنی دعواهای خشننننن . امروززرر انقد دعوا کردیم ...

پس خيليا مثل منن

هنوز ازدواج نکردیم ولی تازه رفتیم تو۵سال... اصلا نمیتونم قهرباشم ...بدترین دعواروباهم کردیم ولی یکس ...

خوبه ديگه کينه نميگيريم

ماهم دعوا میکنیم‌مثلا شب بحث میکنیم‌صبح‌پامیشیم‌انگار ن‌انگار.اما بدبختانه اصلا نمیتونم قهرکنم‌اما جلوهم‌نمیرما ی کار میکنم‌بیادمنت کشی

معجزم مرداد ۱۴۰۴ میاد بغلم خدایاشکرت

پس خيليا مثل منن

اره بابا 😁😁😁

خیلیم ازش ناراحت بودما ورداشته هفده میلیون پولو ریخته حساب باباش بدون اینکه ب من بگه 

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم