2777
2789
عنوان

کیا قرص سیپرو هپتادین خوردن وچاق شدن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7924 بازدید | 41 پست

وای من دکتر برای پسرم تجویز کرده😨😨

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من دکتر برای پسرم تجویز کرده😨😨

اصلا بهش نده

دکتر نفهم  برای پسر منم داد بهش ندادم

دلشون که نمیسوزه

یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟..

خیلی چاق میکنه ولی بعد مدتی بادت میشینه و هزار تا عواذض داره

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

استارتر من بعنوان کسی که خودم لاغرم و بعضی راها رو رفتم بهت میگم نه سیپرو بخور نه از عطاری چیزی بگیر.چون اون عطاریام تو پودراشون سیپرو میریزن.فقط وعده هاتو زیاد کن.مولتی ویتامینم بخور

من دکتر تغذیه بهم یه شربت اشتها داد 

ک شامل ویتامین های گروه B بود ک میگن اشتها اوره و چند گرم سیپروهپتادین

من دوماه خوردم ک واقعا رو اشتهام تاثیر گذاشت ولی هفته های اول خیلی خواب اوره 

اسمش ویتامیکس رازک ک 12 ت هم بود ! گفته بودن 9 شب 2 قاشق 

اگه میخوای استفاده کن !

دوتا جیز دیگه هم بود ...پودر نوشیدنی پاتیرا ک شامل کربوهیدرات بود و واقعا وزن رو میبره بالا من راضی بودم و خیلی خوشمزه بود 

و قرص مخمر ابجو ک من زیاد راضی نبودم !نمیدونم شایدم تاثیر داشته من متوجه نشدم

و باشگاه هم وایه عضله سازی دوماه رفتم ک واقعا تاثیر داشت

توی دوماه 6 کیلو اضاف کردم!

ولی از وقتی تو اقدامم همه رو قط کردم و 1 کیلو کم کردم 😭😭 من ب سختی وزن اضاف میکنم !! اصلا استعداد ندارم

اما ب راحتی اب خوردن وزنم کم.میشه !

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!
کسی راه حلی واسه چاقی صورت داره

یکی دوماه ژله صبح ناشتا بخور توی ژله هم پودر ژلاتین بریز

اینجا یه تاپیک بود یکی گف خیلییییی تاثیرداشته وصورتش تپل وگردشده

یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟..
دكتر برا پسر من سه سالشه تجويز كرد گفت قبل از غذا يك چهارم بهش بده نميدونستم انقد عوارض داره چرا دكت ...

پسرمن ۶ماهش بود دکتر تجویز کرد من بهش ندادم بعضی دکترا نفهمن دلشون برای مریض نمیسوزه

اصلا بهش نده دکتر نفهم  برای پسر منم داد بهش ندادم دلشون که نمیسوزه

دیگه نمیدم ،آخه طفلی بچم😖😖

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن